Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kéne vagy jó táplálkozási...

Kéne vagy jó táplálkozási tanácsadás vagy egy szimpla diéta fogyáshoz?

Figyelt kérdés

178-180 cm vagyok 95 kiló eléggé izmos kívétel a hasamon . Igazság szerint nem azért kéne ,mert hirtelen növekedett az ön kritikám hanem mert felkéne készülnöm egy felmérésre ami miatt ,fogynom kéne ,hogy biztosan teljesítsem .

Mozgással annyira nincs gond , nem mondom , hogy a legjobb az edzés terv mivel nem ,de sajnos annál arra kell öszpontosítanom ,hogy a felmérést teljesítsem és ahhoz azokat a gyakorlatokat kell komolyan vennem annyi ,hogy mellette Thai boxolok meg a felmérés része a futás szóval ennyiből nem para .

2012. jan. 9. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező a rendőr szakközépre gyúrsz?
2012. jan. 10. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:én a fehérje diétát ajánlom nekem bejött,a futásra meg figyelj,mert ha a rszakközépbe készülsz azt állítólag nagyon nézik(én is arra készülök)!A futásnál én úgy csinálom(minden másnap), hogy lefutok kb 2-3 kört(1kör 400m)majd futok egy kör lendületest majd egy kör laza,ezt megismétlem kb 2-szer,és a végén levezetek szép lassan 2 körrel!Ez kb45perc de már sokkal jobban bírom már most lenyomok 2 kört is lendületből!Nekem ez így bejött és a fizikaiig még van még 2-3 hónap úgyhogy simán menni fog a szintidő!
2012. jan. 10. 19:53
 13/18 A kérdező kommentje:

Fősulira kipróbálom meg szerintem lehet mégis kipróbálom az 1 óra futást valamilyen formába amit ajánlott egyik válasszoló . Mondom ezektől nem parázok meg ha jól tudom (javíts ki ha tévedek ) felülésnél belehet akasztani a lábad .de ez a távol ugrás ez nem megy és egy f@szság , mert nem praktikus és hülyeség , hogy a láb erejét méri olyanokat bírok rugni ,másik emberre mind az állat simán gugolok 100 kilóval pluszba szériát vagy akár mennyiségre és akkor egy ilyen kis hülye gyakorlattal mint helyből távolugrás kell szórakozni . szánalom a köbön ... még az inga futás ami olyan amilyen ma lementem 10.26 lett a legjobb és szerintem azért mert elfingottam közbe magamat kicsit ideges vagyok ,de úgy vagyok vele hogyha valahogy sikerül kettőt 25 pontot szerezni (evidens hogy az egyik a fekvenyomás) akkor a maradék 3 ból már ilyen limlom 10 pontokat is lehet . de azért jó lenne mindenből jól teljesíteni csak hát ...

Megy mindenkinek a zöld kéz

2012. jan. 10. 20:20
 14/18 anonim ***** válasza:
menni fog az, csak készülj!
2012. jan. 10. 20:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Lehet az fogom csinálni , távol ugrásnál hogy ugye sarok számít ugrás előtt előre bukok amit fejjel tompítok és akkor abból egy bukfenc szerű valami . Csak összejön értelmes táv :D
2012. jan. 10. 22:28
 16/18 anonim ***** válasza:
mi amikor lábra edzettünk, ugrást, akkor rudat kellett átugrani (vagy lécet) egyre magasabban volt. de amíg ment egy lábat lehetett csak használni. próbálj egy lábbal is gyakorolni ugrást, meg nem tudom hogy állsz erőgyakorlatokkal. mennyi egylábas guggolás megy Contact?
2012. jan. 10. 22:32
 17/18 A kérdező kommentje:
abból már sajnos nem olyan sok esik egy szériára meg nem is olyan jók mivel elég nehezen bánok egyensúlyal mindazon által nem hiszem ,hogy gyenge lenne a lábam a távolugráshoz . Szerintem ott ugrástechnikai gondok vannak , meg a nőis vonalaim egy kicsit beleszólnak tekintve ,hogy puncik távolabra ugranak mint én :P
2012. jan. 10. 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:

na jó, ez az utolsó rész nem egészen jött át, de tekintsük úgy, hogy késő van :D

hát, gyakorolni kell az ugrást.. meg beszerezni a helyes technikát.

2012. jan. 10. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!