Kéne vagy jó táplálkozási tanácsadás vagy egy szimpla diéta fogyáshoz?
178-180 cm vagyok 95 kiló eléggé izmos kívétel a hasamon . Igazság szerint nem azért kéne ,mert hirtelen növekedett az ön kritikám hanem mert felkéne készülnöm egy felmérésre ami miatt ,fogynom kéne ,hogy biztosan teljesítsem .
Mozgással annyira nincs gond , nem mondom , hogy a legjobb az edzés terv mivel nem ,de sajnos annál arra kell öszpontosítanom ,hogy a felmérést teljesítsem és ahhoz azokat a gyakorlatokat kell komolyan vennem annyi ,hogy mellette Thai boxolok meg a felmérés része a futás szóval ennyiből nem para .
Fősulira kipróbálom meg szerintem lehet mégis kipróbálom az 1 óra futást valamilyen formába amit ajánlott egyik válasszoló . Mondom ezektől nem parázok meg ha jól tudom (javíts ki ha tévedek ) felülésnél belehet akasztani a lábad .de ez a távol ugrás ez nem megy és egy f@szság , mert nem praktikus és hülyeség , hogy a láb erejét méri olyanokat bírok rugni ,másik emberre mind az állat simán gugolok 100 kilóval pluszba szériát vagy akár mennyiségre és akkor egy ilyen kis hülye gyakorlattal mint helyből távolugrás kell szórakozni . szánalom a köbön ... még az inga futás ami olyan amilyen ma lementem 10.26 lett a legjobb és szerintem azért mert elfingottam közbe magamat kicsit ideges vagyok ,de úgy vagyok vele hogyha valahogy sikerül kettőt 25 pontot szerezni (evidens hogy az egyik a fekvenyomás) akkor a maradék 3 ból már ilyen limlom 10 pontokat is lehet . de azért jó lenne mindenből jól teljesíteni csak hát ...
Megy mindenkinek a zöld kéz
na jó, ez az utolsó rész nem egészen jött át, de tekintsük úgy, hogy késő van :D
hát, gyakorolni kell az ugrást.. meg beszerezni a helyes technikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!