Kondizók és testépítők megütnétek egy lányt?
Figyelt kérdés
nem enged jól kiírni a kérdést : ti meg tudnátok ütni egy lányt /nőt? kihasználnátok vajon hogy erősebbek,izmosabbak vagytok?2011. júl. 30. 12:27
21/24 blazeeee válasza:
Te totál hülye vagy...
nem az edzéstől leszel ökör hanem ha szeroidozol...
22/24 Geri1985 válasza:
Ha egy férfi megüt egy nőt, akkor nála gyengébb ember nem létezik! Nekem is sokszor viszketett már a tenyerem ha barátnőm elkezdett rikácsolni. Hidd el sokszor fog még viszketni a tenyered, de inkább odébb kell állni és hagyni kidühöngeni magát.
23/24 anonim válasza:
Persze, minden nap edzés előtt 2 nőt megverek, aztán lefekvés előtt a barátnőmet is felpofozom.
24/24 anonim válasza:
Hát szerintem egy testépitőre nem kéne, hogy jellező legyen, bár nem sokat ismerek. ,,A sport sok mindentől megvéd", ahogy Vörös Zoli mondja. Na ez is egy ilyen dolog. Persze hajlam kérdése is. Én nem ütném meg SOHA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!