Kondizók és testépítők megütnétek egy lányt?
ha tényleg nagyon felidegesít,méghozzá azért mert ostoba mint a raklap,és ő kötekedik velem,akkor talán egy lightos pofon,hogy észhez térjen.de nem hinném,hogy megütnék egy nőt,inkább leordítanám a fejét.nem érezném magam büszkén,hogy kihasználom az fizikai erőmet egy gyengébb ellen.akkor már inkább valami pszihés módszerrel megszívatnám,így egyenlőek az erőviszonyok,elvégre a nőknek is ez a fő taktikájuk.egyszer melóhelyen volt egy nagyon elviselhetetlen,köcsög nő,de tényleg ilyen emberrel még életemben nem találkoztam,egyszerűen már sehogy nem tudtam kezelni a helyzetet,odáig fajult,hogy megfenyegettem,hogy pofánb...szom,ha nem állítja le magát.pislogott,mint az őzike,aztán bekussolt,de tudta,hogy jogos volt.mondjuk nem lett normálisabb ezek után sem...
sok buta nő van egyébként,akik direkt feszítik a húrt,mert kell nekik a balhé,és nem fogják fel,hogy bizonyos férfiaknak nehéz kontrollálni az agressziójukat többek között a magas tesztoszteron szint miatt,aztán meg ujjal mutogatnak a férfira,hogy micsoda szemétláda.persze a fordítottja is igaz,van amikor a férfi "az asszony verve jó"szlogennel él,ez elég szomorú dolog,itt a férfi önértékelésével,pszihéjével vannak gondok.
Kedves kérdező te megtudnál ütni egy lányt?
Mert látom vki eléggé felb@szta az agyad XD
Am meg elég szégyen lenne ha egy pasi megütne egy nőt, saját súlycsoportjával kezdjen, mindenki megtudna verni egy nála gyengébbet. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!