Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kondizók és testépítők megütné...

Kondizók és testépítők megütnétek egy lányt?

Figyelt kérdés
nem enged jól kiírni a kérdést : ti meg tudnátok ütni egy lányt /nőt? kihasználnátok vajon hogy erősebbek,izmosabbak vagytok?
2011. júl. 30. 12:27
1 2 3
 11/24 clint ***** válasza:
100%
A kocsmatöltelékeknél szokott előfordulni, hogy hazamennek asszonyt verni, nekik konkrétan semmi köze a testépítéshez.
2011. júl. 30. 15:25
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

Ennek semmi köze a testépítéshez, ez személyiség kérdése. Egy férfi kondi nélkül is erősebb egy nőnél, nem kell kondizni, hogy fizikai fölényben legyen. Az emberen múlik, hogy ezt kihasználja-e.

Amúgy én pl. soha nem ütnék meg egy lányt, bár volt már egy-kettő, aki próbálta kihúzni a gyufát. De ahogy már mondták előttem, akkor inkább a környezetemben levő tárgyakat b.sznám szét, talán látná, hogy nem érdemes tovább b.szogatnia. :D

2011. júl. 30. 16:03
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Ha pl a barátnőmről lenne szó és megcsal,akkor sem ütném meg a csajt, de viszont az új barátja elég szarúl járna.... :D
2011. júl. 30. 19:53
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Az már régen rossz, ha egy nálad gyengébb embert akarsz megverni, főleg egy nőt/lányt. Szerintem szánalmas, aki a gyengébbeken mutogatja az "erejét"! De röviden, a kérdésedre válaszolva: NEM.
2011. júl. 30. 20:25
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem kell bántani.

Ha nagyon nem bír magával a csaj,akkor ennyi elég neki-

http://www.youtube.com/watch?v=_pdUExRDGtU

2011. júl. 30. 22:05
 16/24 anonim ***** válasza:
39%

még nem volt rá példa, de ha nyíltan kiröhögne valami miatt rosszindulatból és nincsenek sokan körülöttünk kapna egy taslit. vagy ha amiatt szivatna mert nem vagyok jóképű.

eddig még nem kellett megpofoznom egy lányt sem, de az amúgy is kevés önbecsülésemet (csajozással szemben) nem engedem tovább rombolni!

2011. júl. 31. 11:02
 17/24 TOMAtm ***** válasza:
26%

simán megvernék egy csajt,nem is kell hozzá különösebb indok.pl:meghúzza a kocsimat a teszkóparkolóban.

de ez most nem olyan h én egy erőszakos tapló vagyok a nőkkel,hanem olyan h csak simán egy bunkó vagyok.semmi köze ahhoz h edzem,mert már gyerekkoromban is benne voltam minden balhéban.

de magamtól em kötözködöm senkivel,de felveszem a kesztyűt ha valaki belémköt.

valaki irt h ha megcsalná a barátnője se ütné meg,hát én meg szétütném.nem vagyunk egyformák.(jó ha mondjuk megbánná és elmondaná meg ilyenek akkor meg tudnánk beszélni,de ha mástól tudnám meg és még le is tagadná....)

2011. aug. 1. 18:31
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyébként réteg kérdés vannak sportolok kondiból/küzdősportokból akik igen ,de ezek az a kategória akit még nem verekedtek igazából és nem tudják hol vannak , nagyon keménynek érzik magukat és a legkönnyebben a nőkön tudják kifejezni "művészetüket" . Egyébként annyira nem rossz a kérdés , hogy kondizók csak ez inkább attól függ , hogy mentálisan hol áll és , hogy mennyire élet tapasztalt kondis , mert sokan megrészegülnek attól , hogy ennyit annyit kinyomnak és akkor biztos mindenkit megvernek . Ha nincs mellette egy kis tapasztalatod ha más nem az , hogy pénteken oda jött a jancsi és betörte a képed akkor előfordulhat a dolog .
2011. okt. 26. 20:54
 19/24 cynic ***** válasza:
49%
nem hiszem. pedig a mai tinip.csákat nézve asszem nagyon sokan megérdemelnék.
2011. okt. 27. 14:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt a sors rendezi aki pics@ azt kihasználják általába nem kicsit és ez legyen szép vagy csúnya lány , megvan a réteg . Mondjuk ebből kiindulva érthető a hiszti is csak hát ...
2011. okt. 27. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!