Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Elkezdjek thaiboxolni 13 évesen?

Elkezdjek thaiboxolni 13 évesen?

Figyelt kérdés

4hónapja elkezdtem járni edzőterembe, hogy erősödök ott, meg fogyok is, főleg a hasamról. De eddig nem sok változást tapasztaltam, csak izmosodtam kicsit.

Most eszembe jutott, hogy vennék egy szobabiciklit, és használnám rendszeresen. De lehet inkább elkéne menni thaiboxra, és ott tényleg fogynék, mert futás, meg minden. Meg megtanulnám az alap dolgokat is. De csak jövő szeptemberig tudnék járni.

2011. júl. 30. 12:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
szerintem meg nem itt kéne tárgyalni a kravszarjaitokat
2011. aug. 5. 02:37
 12/14 anonim ***** válasza:

jó télleg bocsi..

szal valami harcos dolog tényleg jó. ha most eltekintünk attól hogy meik stílusnak vagy harcművészetnek mi az előnye vagy hátránya akkor sznte akármeik jó mert ott aztán erőnlétre eléggé edzenek. én wado-ryu karatéztam és az is elég kemény volt de a sotokán az még durvább is szal lehet válogatni. ha a harc hatékonyságot is nézed olvasd végig a linket meg neten van csomó anyag szóval tudsz válogatni bőven. szerintem ennyi idősen még annyira nem jó a konditerem csak az ízületeidet károsítod vele ráérsz azzal még. ezen kívül jó erősítő sportág pl az úszás vagy akár a vízilabda is szóval van választék:)

2011. aug. 5. 02:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Krawos, akkor nem kezdjül előlről :)

Kérdező, ki a rák kérdezett???

2011. aug. 5. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:

acél aztmondtad kungfuzol akk ezeket oktasd:D

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..

2011. aug. 6. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!