Elkezdjek boxolni? (Lent)
20 éves vagyok,elég szarul ütök.
Az első félévben gondolom nincs ellenfél,csak tanitanak ,hogy kell jót ütni stb.
Szerintetek könnyen belelehet jönni?fárasztó?drága?
Ad jó kondit???
A derekam kicsit szar,ugye nem terheli meg nagyon?
Párszor kiütnek-azt mondta egy ismerős,hogy az első majd egy évbe nincs harc,csak technika meg stb,ütésfelütések,kondi,utána van harc
Viszonylag jól tűröm,ütöttek már párszor meg ököllel,de egyszer se estem el,max megszédültem.
Nyilván egy boxos megöl:D
olyan helyre nem mennék, ahol az első évben nincs harc... én 30 évesen kezdtem el, akik eleinte megvertek, ma már ki sem szívesen állnak velem... és egy éve csinálom.
akit fél évig kell tanítani, hogyan kell jól ütni, az szvsz sohaabüdöséletbe nem fog jól ütni. a jó ütés nem az, amikor elismerően bólint az edző, hanem az, amikor megfekszik az ellen. a legjobb ütéseimet sose tanította senki, nem egyenesek, de nem is horgok, felütések. egy kicsit mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!