Elkezdjek thaiboxolni 13 évesen?
4hónapja elkezdtem járni edzőterembe, hogy erősödök ott, meg fogyok is, főleg a hasamról. De eddig nem sok változást tapasztaltam, csak izmosodtam kicsit.
Most eszembe jutott, hogy vennék egy szobabiciklit, és használnám rendszeresen. De lehet inkább elkéne menni thaiboxra, és ott tényleg fogynék, mert futás, meg minden. Meg megtanulnám az alap dolgokat is. De csak jövő szeptemberig tudnék járni.
mivel a tajboxnak nem sok koze van onvedelemhez, lanyoknak es fogyozo ferfiembereknek kellemes mozgas inkabb.
talan.. inkabb tancolj.
a taibox tényleg hülyeség:D én krav magázom ott egy másfélórás edzéstől mindig kidöglök és elég jó önvédelmet oktatnak szerintem:) am meg mindegy hogy mien sport csak mozgás legyen benne( ne sakkozz)
13 évesen meg szerintem hülyeség kondizni csak az ízületeid b*szod szét ráérsz azzal még legalább 16-18 éves korodig :)
ha mar irt 3. szemem, akkor egyetertenek vele.
TB-ot lehet kemenyen is csinalni, oktatni, na de kravmagat? :) meg hogy jo onvedelem?
okeeee...
3. vagyok
nem tom mér lenne hülyeség a krav maga voltatok egy edzésen is?(vagy szemináriumon vagy bemutatón) gyertek el egyre és próbáljátok ki és akkor megmutathatjátok hogy ti mien faszák vagytok ebben..
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
Krawos. olvasgass ahelyett, hogy irsz.
sztem Ving Tsunt kellene tanulnod mer ott az edzés naon kemény.és 2 éve kondizom.
F/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!