Elkezdjek sárkányrepülni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, fiú. Már egy pár éve érdekel a sárkányrepülés. Motorost vezette, már, persze oktatóval, gyalogot is próbáltam tandemben. Namármost engem a gyalogsárkány érdekel. Az lenne a kérdésem, hogy 16 évesem érdemes ezt elkezdeni, vagy várjak még vele? Csak azért, mert félek, hogy egyedül a levegőben "bepánikolok". Van itt olyan, aki elkezdte, de a levegőben nem ment neki egyedül és abbahagyta? Köszi a válaszokat!2009. júl. 6. 19:56
1/3 anonim válasza:
A munkámból kifolyólag nem rég voltam ilyen balsetnél.Soha nem ülnék fel sárkányrepülőre.De ez a te döntésed
2/3 anonim válasza:
Én siklóernyőzők ugyan de szerintem ha nagyon szeretnél repülni akkor vágj bele. Ha nem vagy biztos abban, hogy repülés közben, hogy viselkednél akkor menj még repülni másokkal. Persze ez úgy is csak a tanfolyamon derül ki. Ha pánikod van a magasságtól az rossz, de egy kis félelem mindenkiben van.
Egy siklóernyős tanfolyamon is kb 1/3 az aki utána később aktívan repül, ennek egy kis része szerintem aki félelem miatt hagyja abba.
3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: tudnánk esetleg beszélni MSN-en? A siklóernyőzés is érdekel ugyanis.
2009. szept. 3. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!