Jó úton járok? Érdemes ezt csinálnom?
Az a helyzet, hogy vékony srác vagyok (178cm 70kg). Nem idegem számomra a súlyzós edzés, azonban olyan típus vagyok, akire nem annyira hat. sokszor abbahagytam már és kezdtem újra. ha 3-4 hónapig nem edzek 68 kilóra fogyok le.
a "legjobb" eredmény amit elértem súlyzózással az 73 kg volt (eleve nem vagyok zsíros típus). annál följebb sosem tudok lépni. nekem ennyi a max.
de most edzéssel kapcsolatos kérdéseim lennének. sok minden kipróbáltam már az évek alatt. közepes súllyal 12-ket, nagy súllyal 8-akat vagyok 6-okat, ha épp úgy adódott.
most gondoltam egyet és 20-akat csinálok. ezt tudom szépen szabályosan, csalás nélkül is csinálni. törekedek arra hogy úgy válasszam meg a súlyt hogy az utolsó 2-3 ismétlés már erőltetve menjen.
Szerintetek ez vezet valahova? vagy térjek vissza a 12-ökhöz?
célom az izomgyarapodás lenne elsősorban. de elég elcseszett testem van, úgyhogy nem hinném hogy a sima edzéstervek használnának nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!