Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes ezt csinálnom?

Érdemes ezt csinálnom?

Figyelt kérdés

Ilyen futás edzéstervet találtam:

Futás/gyaloglás program heti három alkalommal

1 perc futás/2 perc gyaloglás (hétszer)

1 perc futás/1 perc gyaloglás (tízszer)

2 perc futás/1 perc gyaloglás (hétszer)

3 perc futás/1 perc gyaloglás (ötször)

4 perc futás/1 perc gyaloglás (négyszer)

5 perc futás/1 perc gyaloglás (háromszor)

6 perc futás/1 perc gyaloglás (háromszor)

8 perc futás/1 perc gyaloglás (kétszer)

vagy 3 perc futás/1 perc gyaloglás

12 perc futás/1 perc gyaloglás (kétszer)

20 perc futás/3 perc gyaloglás

18 perc futás/1 perc gyaloglás (kétszer)

30 perc futás a futás

ezt érdemes csinálnom? vagy fussak addig amíg bírok, és az hatásosabb? célom a jobb közérzet, egészségesebb életmód lenne, viszont deréktól lefelé nem lenne rossz leadni pár kilót ,a felsőtestem rendben. ezzel lehet, hogy fenékből/combból fogyni fogok?

2010. febr. 18. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
fartlek módszer. inkább az állóképességet fejleszti. a fogyáshoz 1 óra feletti mozgás szükséges. szerintem a te esetedben elég szimplán futni is.
2010. febr. 18. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:
jó, de így megtanulok 30 percig futni, és akkor már tényleg csak futok, aztán max azt növelem...
2010. febr. 18. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
ez így összeadva hány óra, perc?
2010. márc. 3. 13:22
 4/6 anonim válasza:
háát...ha ezt 1 nap alatt kell megcsinálnod akk qrvára nem érdemes...eccerűen mennyél ki kocogni és folyamatosan növeld az időt és a távot...én ezt csináltam és nagyon bejött...:D
2010. márc. 3. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:

úristen, dehogy 1 nap alatt...

1 sorban ami van az vonatkozik 1 napra, és a végén zárójelben hogy hány nap csináljuk meg..... nem gondoltam hogy ezt nem fogjátok érteni

2010. márc. 4. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:
mármint nem hogy hány nap, hanem hogy hányszor egymás után. és ha az adott sor jól megy, akkor továbblépni a következőre másik nap.
2010. márc. 4. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!