Mit érdemes kondiban csinálnom, nektek mi vált be?
15 éves lány vagyok,jövőhéttől beiratkozok egy konditerembe.Elsősorban fogyni,majd pedig formásodni szeretnék.Tudom,hogy az ottani edző segíteni fog,de azért mégsem szeretnék teljesen tudatlanul beállítani. Nektek mi vált be,amivel szépen formásodtatok.
És tudom,hogy még nagyon fiatal vagyok hozzá,de a későbbiekben testépítő szeretnék lenni! :)
ha ezeket átolvasod, tisztában leszel mindennel
jól tetted, hogy ezt a mozgásformát választottad, jó testet lehet vele kialakítani
Olyan nem igazán létezik magában hogy formásodás, fogyás és izmosodás van. Mindkettővel formásabb (tónusosabb) leszel, mert vagy eltűnik rólad a zsír, vagy izmaid "nőnek" :D, ami ugye megadja a test formáját.
Ha fogyni szeretnél először, akkor kell egy szálkásító étrend 2g/tskg fehérjével és 2-3g/tskg szénhidráttal, emellé súlyzós és aerob edzés. A súlyzóst érdemes a teremben.
olvasd el az alapokat először (első linkelte).
amúgy írhatok üzenetet? :)
Úgy van ahogy előttem írták.
dilisnyuszi te lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!