Leghatékonyabb edzés mellizomra?
Mrolympia
Fekvenyomás,Nyomás ferdén,Tolódzkodás,Tárogatás.Ezek nélkül sose lesz nagy melled.
Szia!
Tudomásom szerint a fekvőtámasz a legjobb. Ennek több fajtája van, nekem azt mondták az a leghatékonyabb, ha a könyöködet minél inkább a tested mellé hajlítod be. Valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=ynPwl6qyUNM
Aztán lehet fekve nyomni meg tárogatni, meg tudom is én mit, de ezt az okosabbak és tapasztaltabbak megmondják majd.
Szubjektíven a fekvőre szavazok, azt bármikor bárhol tudod csinálni, a lényeg, hogy megtaláld a helyes technikát. Meg persze a nyújtás is fontos!
Mrolympia
Fekvőtámasz semmit nem ér,hidd el.
Én volnék a fekvőpárti. Szerintem azért esténként vagy reggelente nyomj pár fekvőt, már csak a lelkiismereted miatt is.
Amúgy meg ha súlyzósban gondolkodunk, akkor a tárogatás vált be nekem személy szerint a leginkább. (Persze én gizda vagyok, tehát ez sem látszik, de még arányaiban ezt éreztéztem a leginkább hatékonnyak.)
Mrolympia
Hülyeséget írtál.A fekvő széles támaszban jó,ha szüken teszed a kezed akkor tricepszed terheled legjobban.Első kommentemben leírtam,hogy mi kell neked,szóval azokat csináld +tömegnövelő étrend és gondolom a többi testrészre is edzel...
Mrolympia
-_- A tömegnövelő ÉTREND! az nem tömegnövelő.Amúgy edzés után 1 adag tömegnövelő vagy tejsavó+dextróz mindenképp ajánlott lenne,gyors tápanyagvisszatöltés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!