Szerintetek melyik a legjobb (értsd: leghatékonyabb) edzés és miért? Rubint Réka, Bíró Ica, Schobert Norbi, Béres Alexandra, Cindy Crawford vagy egyéb? (én csak azokat említem, akiket próbáltam)
perpill nincs pénzem edzőteremre, nem célom hogy kigyúrjam magam, csak a felesleget akarom ledolgozni. egész jó úton haladok, de ez csak egy közvélemény kutatás..
különben meg lehet fikázni, de szerintem már az is nagyon jó ha valaki hetente pár órát rászán a testedzésre, és az lehet akármi.
de ha nekem a szobában kényelmes torna dvd-re, az az én dolgom. megköszönném ha ezentúl csak a kérdésemre válaszolna és csak az akit érdekel!
Ne foglalkozz a sok gyúróssal, azoknak a súlyzós meg a gépes edzés az isten és mást el sem tudnak képzelni. úúú mit fogok én ezért kapni, de lesz@rom.
Barátnőm szerint Réka a legdurvább. Igaz Norbi fejét meg főleg a hangját egyikünk sem bírja. :) :)
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:17
Mit fogsz te ezért kapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!