Jó ez az edzésterv gyúrsához + az étkezés?
Figyelt kérdés
185cm vagyok és 85 kiló. Intenzíven kb 4 hónapja gyúrok,előtte is gyúrtam sokat csak mindig abbahagytam de most úgy érzem kitartó leszek.Szóval úgy edzek h : 1.nap-Mell,bicepsz 2.nap-Hát,tricepsz,váll. Eleinte tartottam 1 nap pihenőt de mostanában(1 hónapja kb)már nincs pihenőnapom,ez lehet baj? Edzés után megiszok 1 adag Whey Pro-t (+ egy kis szőlőcukor) és este lefekvés előtt is.Egy nap kb 5-6x eszem sztem ez elég,vagy ez sem?
Válaszokat előre is köszönöm kérem,hogy csak olyan válaszoljon aki azért ért is hozzá és normális válaszokat tud adni,köszönöm!
2011. ápr. 6. 18:01
11/11 A kérdező kommentje:
Értem,hát szerintem mindenki úgy edz ahogy saját maga látja jónak.Régebben én is így nyomtam,hogy volt két különböző hetem ahogy most te csinálod de ,hogy ne legyen monoton és unalmas az edzés egy idő után mindig váltok edzéstervet. Most kb 2 hónapja ezt csinálom amit leírtam...Ha esetleg van valami jó edzésterved amit szívesen ajánlasz,megköszönném ha megosztanád velem,mivel már lassan megint váltok majd edzéstervet és örömmel fogadom a tanácsokat,tapasztalatokat.
2011. ápr. 11. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!