Apanacsi kérdése:
Mivel tudok jól megizmosodni? Mondjuk ha eljárok konditerebe kb.3 hónapon át akkor attól lehetnek nagy izmaim?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 22:06
1/10 anonim válasza:
:DDDDDD
te csak álmodozz nyuszó :)
2/10 anonim válasza:
ha van havi 40.000-ed kajára,20-30.000-ed tápkiegre,és heti3-4 edzésed van akkor elég 3 év egy alap jó izomzatra!
3/10 anonim válasza:
csak azt tudnám én is mondani, amit mark86
5/10 anonim válasza:
3 hónap alatt lehet!csak marhahormont kell venni,de veszélyes mert birka fejed lessz tőle!
6/10 anonim válasza:
ha 3-4 hétig nem mész el szarni akkor jó izmos leszel.
7/10 A kérdező kommentje:
és egyév alatt lehetnek nagy izmaim?
2011. márc. 14. 20:50
9/10 anonim válasza:
Szia!
Én ugyan lány vagyok, de a barátom, nem szed semmit, kb. 3 hónapja kondizik és fut, heti 3xegy órát. Amikor elkezdte nem volt izmos, olyan tipikus girnyó srác volt, most meg nagyon vonzó, nagyon szépen kiizmosodott.
Nem egy izompacsirta, nem izomagy, és nem is akkora az izma, hogy azt mondjam rá hogy félelmetes vagy valami, de szerintem pont jó :)
(bár nekem előtte is tetszett ^^)
10/10 anonim válasza:
Edzőteremben nyílván többféle módon többféle pozícióban tudod az izmaidat dolgoztatni, de otthon is lehet. És ne az időt nézd, hanem vigyél bele ebbe a sportba hitet,akaraterőt, és kitartást. Sose az időt nézd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!