Testépítők! Mennyi ido alatt tudnek megizmosodni?
Fél év itt ahogy nézem mell,hát,comb-ra tudsz edzeni kéne még pár egykezes és elég jól tudnál fejlődni...
persze ha jó kaja megvan
Ezt kár volt megvenni, de ezt régen is megmondtuk.
Edzőterembe kellene járni, normálisan kajálni, és pontosan 214 nap 13 óra, 47 perc és 18 másodperc múlva izmos leszel.
Utolsó, te orbitálisan hülye vagy :)
Mindjárt jön h4x0r és ő is leoszt.
De fél év alatt, ha tisztességesen edz már lehet belőle valami, kajálni, jó a tojás, de mellé csirke, túró még jobb.
És heti 3x bármilyen faluról be lehet jutni egy konditerembe, ha valaki igazán elszánt.
leppurd!
h4x0rt már két napja nem láttam! Mi lehet vele? Kezd hiányozni :(
Olyan rég halottam ahogy veszekszik! :D
:D:D:D amugy nemtudom szerintetek miert nem jo ez a gep mert direkt ilyet vettem,mert ezzel lehet a legtobb izmot megmozgatni,de ha vennek egy masfajtat,akk. azzal csak 1-2 izmot lehet...
es hallottam h kezdoknek ez a legjobb,mert itt ulsz es ki van tamasztva a hatad,es ha nem lenne,akk. sulyzokkal konnyen baja eshet a csigolyaknak
azert koszi: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!