Testépítők! Mennyi ido alatt tudnek megizmosodni?
Figyelt kérdés
nemreg beszereztem egy terheléses gépet és elkezdtem tornazni.kb mennyi ido alatt tudnek latvanyosan megizmosodni es jool kinezni ?(nem olyan jol mind a testepitok de hogy pont jo legyen.(elegge sovanyka vagyok..))2010. dec. 27. 21:48
11/12 anonim válasza:
MOST AHHOZ HOHY TENYLEG LATVANYOS LEGYEN MIERT VAGYOK ORBITALIS HULYE MERT 1 EVET IRTAM... ????
nem kell igy leosztani, ha egyaltalan van valami eredmenyed az eletben akkro tudod h mit miert irtam.... a turo meg a csirke termeszetesen valoban jo(kifelejtettem)
mindneki masban hisz...
ilyet is hallotam h valak bebitapot eszik, mert h a babakak termeszetesn minden vitamint amire szukseguk van a fejlodeshez benne van...
nem tudjuk mi az igazsag a tv-ben amit modnanak?? mindent bebizonyitanak h miert jo es az ellenkezojet is...
tovabbi szep napot!
12/12 anonim válasza:
h4x0r szerintem dolgozott szegény :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!