Szeretnék minél hamarabb testépítő nagyságú izmokat. És tud edzéstervet, étkezést stb-t mondani? És teljesen szteroidmentesen szeretnék megizmosodni. Tudom lehet hülye kérdés, de felraknátok pár képet? Hogy hogyan alakul évente mondjuk?
Ha lehetne még én itthon szeretnék edzeni. Van jó pár edzőkészletem. Jó lenne egy ilyen test:
Tudom, ezért éveket kell dolgozni. De tudnátok segíteni? Én úgy gondoltam, hogy először szeretnék valahogy így kinézni, aztán utána ráhajtani, hogy "keményebbek" legyenek az izmaim. Tehát először ilyen jól felduzzad izmokat szeretnék. Remélem értitek majd, és tudtok segíteni.
Lehetetlen.
Ha felduzzadt izmokat akarsz akkor ahhoz fehérjeporokat, meg mindneféle szarságokat kell szedni.
Ez gyorsan "felfúj", de ahhogy abbahagyod az edzést, sokkal gyorsabban épülnek majd le az izmaid, mint annak, aki semmi ilyet nem használt.
Aki pedig nem használ semmilyen kiegészítőket, én saccolok egy laza 10 évet (!!!!!!!!!!!!!!!!!), mire ilyen teste lesz, az iszonykemény edzésekről meg ne is beszéljünk. ...szóval gondolkozz el egy kicsit.
Otthon meg ha nincs gyakorlatilag komplett konditermed, akkor ugyancsak felejtős, hogy ilyen szinten kidolgozott tested lesz.
15-20 hét alatt, táp kiegek nélkül felejtsd el a hollywoodi testet öcsém!
cseszeheted a napi 5-6 óra edzésedet is, mert nincs értelme, az izmoknak kell regeneráció is, ez idő alatt épülnek fel újra, és erősödnek meg.
"Ha felduzzadt izmokat akarsz akkor ahhoz fehérjeporokat, meg mindneféle szarságokat kell szedni.
Ez gyorsan "felfúj", de ahhogy abbahagyod az edzést, sokkal gyorsabban épülnek majd le az izmaid, mint annak, aki semmi ilyet nem használt."
Elmesélhetnéd, hogy mi a bajod a "fehérjeporokkal". Ez a tejből, ultraszűréssel kivont magas biológiai értékű protein. Kaja. Vagy szerinted a csirkemell is "felfúj" és miután abbahagyod az edzést, kihugyozod a bicepszedet? Elárulom, hogy a nagy izomtömeg edzés és megfelelő táplálkozás nélkül mindenképpen leépül. Tápanyagforrás a szervezetnek, ráadásul felesleges a hétköznapi élethez, és a fenntartása iszonyat sok energiát követel a testtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!