Nagyon kezdőnek megizmosodni mit ajánlottok?
Figyelt kérdés
Nagyon vézna gyerek vagyok, időm nagy részét eddig a számítógép előtt töltöttem. Mell, has, kar, váll, hát, ezeket a részeket szeretném megedzeni hogy megizmosodjak, de nem áll rendelkezésemre csak egy 10kg-os egykezes súlyzó. Ezzel és saját testsúllyal milyen gyakorlatokat és étrendet ajánlottok ? És körülbelül mennyi idő amíg tényleg jól látható eredménye lesz ? 15/f2011. jún. 16. 17:42
1/6 TOMAtm válasza:
felejtsd el. otthon nem lehet edzeni,nincs motiváltság,pláne egy olyannak aki egész nap a gép előtt ül.
3/6 kondisarc válasza:
nem vérszívásképpen írom, de neked nincsennek lábaid??mert ha jól kidolgozod a felsőtested és ehez párosul egy vézna láb, akkor nevetségesen nézel majd ki...egyébkén ha minnél gyorsabb idő alatt akarsz izmosodni akkor szerintem irány a konditerem(ha van ilyen lehetőség a közeledben)
a google-ba meg írdbe hogy tömegnővelő étrend és egész jó dolgokat ad ki csak keresgélj
egyébként még csinhalhatsz fekvőtámaszokat és húzódzkodhatsz is, mert szerintem csodákra képes és jól erősít
4/6 anonim válasza:
2. vagyok. A falmászásban mind ez megvan, mivel minden egyes izmodat megdolgozza, van olyan, hogy egy durvább edzés után hazaérve még remek a lábam(persze a kezem is, de...)
5/6 A kérdező kommentje:
Ez a falmászás gondolom az amikor ilyen kis kiszögelléseken kell feljutni a fal tetejére direkt ezért épített falon. Ilyesmire nincs lehetőségem mivel egy Szabolcsi kisvárosban lakok. A fekvőtámaszt és felhuzockodast megfogadom, viszont a konditerem nem túl jó mert állandóan televan,több órás sorok vannak meg hasonló az hogy drága arról meg nem is beszéltem
2011. jún. 16. 18:37
6/6 anonim válasza:
igaza van kondisarc-nak a lábak nagyon fontosak... amúgy elmész a konditerembe és edzel.. :D otthon meg ne edz mert az nem biztos hogy jól sűl el.. body.builder -en nézz szét ;) minden rajta van ami kell :D ezen az oldalon van étrend tervező is :D csinálj egyet :D rizs és csirke legyen az alapja reggelire mehet zabpehely fehérjével estére meg pl túró :D 2g/testsúlykg fehéje menjen és 5-6 g szénhidrát/ testsúly kiló :D az első pár hónapban nem kellenek kiegészítők esetleg egy multivitamin ( pl. Daily One) ha kérdésed van akk írj rám privibe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!