Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Küzdősport újrakezdés! 5évig...

Küzdősport újrakezdés! 5évig kyokushin karatéztam - 7-11év között. Most 21 vagyok. Hiányzik a küzdősport. Valamit el akarok kezdeni. Milyen küzdősportot, harcművészetet ajánlotok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 00:27
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

szerettem a karatét, de már 21 évesen nem akarom újrakezdeni. az egy életstílus, amit nagyon jó lett volna, ha nem hagyok abba, de megint nem akarom elkezdeni

amikor régen karatéztam, akkor is vonzott a kick box, thai box -igaz mai napig nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között - .

aktív életet élek és szeretnék minnél több sportot megismerni

plusz van bennem "rejtett agresszió" amit jó lenne kiengedni

meg mivel fiú vagyok szeretném ha meg tudnám védeni magam

lehet hülyén hangzik, de azt szeretném, hogy fegyver nélkül én magam is fegyver legyek (ez tényleg hülyén hangzott, de remélem érted mire célzok)

az is biztos hogy a krav magát is akarom egy ideig csinálni

jelenleg kettlebellezek, néha úszok, falatmászok, amint a pénzem engedi extrémsportolok(tandem, rafting, canyoning, most tervben a búvárkodás, műrepülés)

nagyon jó lenne, ha találnék egy olyan edzőt, aki megszeretteti velem és nagyon jól megtanít thai boxolni - úgy ahogy azt a karate edzőm tette -

2011. febr. 3. 12:32
 32/32 A kérdező kommentje:

amúgy régen amikor karatéztam 7-11éves korom között, akkor ilyen vélekedésem volt, hogy a karatésok a jófiúk, a thai-kick boxosok, meg a rosszak, gonoszak, rosszfiúk... :D

nagyon sajnálom, hogy pont a versenyzés rész előtt hagytam abba

legalább életemben egyszer szívesen indulnék egy küzdősport versenyen

2011. febr. 3. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!