Küzdősport újrakezdés! 5évig kyokushin karatéztam - 7-11év között. Most 21 vagyok. Hiányzik a küzdősport. Valamit el akarok kezdeni. Milyen küzdősportot, harcművészetet ajánlotok?
rúgni imádok. így mit ajánlasz?
és a karatet is imádtam. mai napig bánom, hogy abbahagytam. azt nem is akarom újrakezdeni
ha most 21évesen újrakezdek küzdősportolni, akkor milyen tanácsokat adsz?
Francia box-Savate.
Kellően kemény és ha szeretsz rugdosódni ahhoz is jó.
hányszor kéne hetente járnom?
debreceni vagyok amúgy
kettlebellezek. azt se akarom abbahagyni. meg amúgy is nagyon jó kiegészítő sport. úgy hallottam nagyon sok küzdősportos csinálja
azt hányszor csináljam szerintetek a küzdősport mellett?
eddig amiket mondtatok abból a thai box tetszik a legjobban
az ilyen földharcosok nem tetszenek
A kettlebell az jó. ha csak állóharc érdekel, akkor thaibox. és szerintem ha fejlődni akarsz, akkor heti 4-5 edzés a minimum. 2 szart se ér.
én heti 6ot edzek, 3 bjj, 2 tb, 1 box. emellet van 3-4 kbell is.
Te hogy csinálnád a helyemben?
kettlebellel írtad hogy heti 3-4szer edzel. mekkora súllyal? milyen gyakorlatokat? és egyszerre mennyi időt edzel?
mi a véleményed a kettlebellről?
nagyon örülnék ha leírnád hogy csinálnád a helyembe
hány éves vagy? hány éve küzdősportolsz?
Ha szeretsz rugdosódni, menj Taekwondozni! A sok tévhittel ellentétben egyáltalán nem gagyi, sőt, elég hatásos, de mindemellett nagyon látványos is. Főleg rúgások vannak, de azért bőven tanul az ember kéztechnikát is. 2 ága van, az ITF és a WTF ("olimpiai") Taekwondo. Szóval akár a kettő közül is tudsz választani.
Én 14 éve Taekwondozom, szóval nem beszélek hülyeségeket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!