Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha kondizok és nem szedek...

Ha kondizok és nem szedek semmit koxot semmi szert akkor lehetnek dühkitöréseim? Vagy az más miatt is lehet, szar érzések vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 19:35
 1/7 anonim válasza:
0%
Szerintem pont ezért ne szedjél semmit, mert ezek a felpumpált izmú, kreatinon meg egyéb nyalánkságokon élők pár év múlva degenerált idegroncsok lesznek általában.
2010. dec. 7. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
1. ez a koxra vonatkozik csak..
2010. dec. 7. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmi köze a kondizásnak ahhoz,ha hisztis gyerekként viselkedsz.
2010. dec. 7. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ti iszonyatosan hülyék vagytok:D:D:D:D
2010. dec. 7. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, és a farkad is összemegy ha abbahagyod, összemész, és még az agyad is lecsökken.

(Istenem...)

2010. dec. 8. 06:16
 6/7 anonim válasza:

Nos egy kísérletet végeztem el ezzel kapcsolatban még pár évvel ezelőtt, ugyanis nagyon érdekes téma amit feszegetünk:

Konditermi körülmények között vizsgáltam 1,2,3 számú alanyt intenzíven 3 héten át. 1 alany egy 8 éves kisfiú volt, 2 héten kezdtek dühkitörései lenni, amikor a lábára ejtette 3as számú a súlyokat, és nem szedett semmit. 2es számú egy hónapra elegendő szteroidot kapott, ezeket naponta többször is belőtte magának, mivel fogalma sem volt milyen adagolással kell lövöldözni, mint ahogy nekem sincs.Az alany nem reagált dühkitörésekkel, 3 hét alatt 80 kiló izmot vesztett. 3as számú normális étrendet kapott, nem szedet semmi koxot, semmi szert, mégis dühkitörései lettek.Emellett az agysejtei is olyan szintű leamortizálódásba kezdett, hogy 3 hét múlva agy-ideg-érrendszer beli mentális sérülődés következményében elvonóra szállították, onnan pszichiátriára, ezután egy csövön keresztül táplálták az agyát szalonnával a megfelelő agysejttérfogat hányadosának beépülését segítve ezáltal megteremtve az optimális dühkitörési szintet.

2010. dec. 29. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
XD
2010. dec. 29. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!