Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nemrég kondizok mit szedjek a...

Nemrég kondizok mit szedjek a fehérje mellé anabolt vagy napozint?

Figyelt kérdés
Nagyon magas és vékony srác vagyok (185/60) szeretnék magamra izmot felpakolni kivncsi lennék profibb véleményekre a témával kapcsolatban. Tudom hogy őrültségnek tűnik de nem megkétszerezni akarma súlyom hanem egy normálsi testalkatot "faragni" magamnak.
2010. aug. 13. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:
anapolon 50et.
2010. aug. 13. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
anabolt+napozint és ha van elég pénzed akkor testoviront stanazollal és primobolannal
2010. aug. 13. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
tanulj meg edzeni ha nemrég kezdted és normális kajálással is fejlődni fogsz. ezt hagyd rosszabb időkre:)
2010. aug. 13. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
szedjél gombát bazki.
2010. aug. 14. 08:38
 5/9 A kérdező kommentje:
anapolon 50 ről tundál mesélni? válaszod előre is köszönöm
2010. aug. 14. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kis taknyos? 15? De mindenképp 20 alatt. felfogtad hogy egy szem általad említett tabletta 10x emeli a tesztoszteron szinted? Tudod te mit teszel kockára? Gondolom az alapokkal sem vagy tisztában. ALAPISMERETEK! Majd ha testépítő akarsz lenni és lesz 5 év edzés múltad akkor elgondolkozhatsz a szteroidokon, de akkor se a leggagyibbakon. Csak, hogy tudj mérlegelni egy nem naturál testépítő havi kiadása a kajára 80-100E + a cucc...
2010. aug. 14. 15:02
 7/9 A kérdező kommentje:
már jóval 20fölött vagyok és tudom hogy mit teszek kockára de elismerem hogy igazad van de én pedig szeretnék nőni de köszönöm a kommented és elismerem hogy igazad van
2010. aug. 14. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:

ne halgass az idióta naturálokra... Anapolonra van szükséged, én javaslom hogy szerezd be. De mindenképpen szúrj melléje tesztoszteront (ha nem szereted a szurit, mehet a metiltesztoszteron orálisan is, a májadnak az anapolon után úgyis mind1)

így jóesetben életed végéig izmos lehetsz. persze ne számíts valami hosszú életre. De hamár egyszer annyira hülye valaki, hogy rá se tud guglizni a szteroidokra, akkor már legyen izmos, nemdebár :D

A többieknek is üzenem, ne beszéljétek le a srácot a kokszról. Ez természetes szelekció. Pusztuljanak a gyenge és/vagy hülye egyedek.

2010. aug. 14. 19:40
 9/9 anonim ***** válasza:
stanzol-t szedj fehérjével és kész az zsir cucc napozin ilyenekt neszedj szar - de hamár danabolba akarsz gondolkodni akkor midnképp mellé nyomas stanzolt mellé és fehérje na meg spiropentet meg anti aromatázt meg proviront legalont meg hcg
2010. aug. 22. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!