Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan gyúrhatnám le a tokámat...

Hogyan gyúrhatnám le a tokámat? Mit csináljak, hogy izmos nyakam legyen arra hogyan gyúrjak?

Figyelt kérdés
Sajnos arcra és nyakra hízós emberke vagyok és mióta nem gyúrok kb fél éve eléggé meghíztam magas vagyok de vagy 95 kiló és pufi lett az arcom is és ha behúzom a nyakam tokám is van elég nagy és gáznak érzem. Hogyan lehetne izmos nyakra szert tenni már megint 2 napja gyúrok amúgy elég aktívan heti 3 edzést trvezek és megvannak az edzéstervek is szóval benne vagyok már de a tokás dolog az idegesít :S
2010. okt. 25. 13:04
 1/5 anonim válasza:
56%

birkózók szokták , igaz nyakerősítésként használni azt a fajta tornáztatást ami abból áll, hogy

(megpróbálom leírni)

hanyatt, mintha hídba mennél le, megtámasztod a fejed a földön(párnán), és finoman rátámaszkodsz a fejedre, majd szépen balra-jobbra, előlre hátra... persze előtte melegíts be!!!!

meg még a zsírok szétcsípkedését is próbáld meg...

csak vigyááz mert az meglátszódhat..

2010. okt. 25. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Végezz fejkörzéseket.
2010. okt. 25. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
2010. okt. 25. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha pufi az arcod,vagy tokás vagy az azt jelzi,hogy kövér vagy és magas a testzsírod.Kb 25%nál jön a toka 30%nál már ki is pofásodik az ember.Ezek az értékek meg férfinél eléggé magasak,kb 15-20%nál soha nem kellene feljebb menni.

Diétával tudod eltüntetni.

Nyak edzéshez meg lehet venni fej hámot.Felrakod a fejedre,ráakasztasz egy tárcsát és minden irányból tudod vele csinálni a fejhajlításokat.

A műanyag fejhám 2-3ezer körüli,a bőr 5-6ezrer kb.

2010. okt. 25. 18:09
 5/5 anonim válasza:
Húzd ki magad és táncolj,közbe meg:Toki-toki-toki.Toki-toki-toki:D:D:D
2015. febr. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!