Hogy gyúrjak? (bővebben lent)
Sziasztok! Van 2 db 2kg-os kis súlyzóm és 1 db 5 kg os nagyobb :) Hogy,miből és mennyit gyúrjak,h kb nyár végére legyen vmi eredmény?
Már egy hete minden nap gyúrok kb 20 percet
Köszönöm a válaszokat! :)
Hacsak ne agy nő akkor ezek marha kicsik lesznek. És a súlyzós edzésben nem úgy kel gondolkodni, hogy nyár végére legyen valami eredmény.
Ird be a gugliba hogy alapismeretek.
Igen, itt döntő a Nem, Kor. Azt tanácsolnám ha fiú vagy, hogy keress fel egy konditermet, ott meglehetősen több súlyzó van, személyi edző, akitől tanácsokat is kérhetsz; ha lány vagy és esetleg ilyen aerobik, tv előtt való tornázásra alkalmasak lehetnek ezek a kis súlyok is, alakformálásra max.
Nyár végéig komoly eredményeket nem igazán lehet elérni, igaza volt az előttem szólónak, hogy ez azért évek kemény munkája, minden esettre ajánlanám még Schwarzenegger könyvét (ha komolyan, elszántam kondiznál), amely komoly alapokat adhat hozzá (nekem segített felépíteni mit és hogyan csináljak). :)
Még ami hasznos lehet számodra az ez az oldal:
Gyakorlatoknál össze tudod állítani, hogy miből (melyik izomcsoportból /hát, mell, váll, bicepsz, tricepsz, láb/) milyen gyakorlatot tudnál elvégezni evvel a pár súlyzóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!