Hat hetes danabol kura napi 35mg után mennyi hcg-t kell beszurni?
Én a szteroidokat világéletemben erőemelés miatt szedtem, és több éve tiszta vagyok, kitalálod mennyivel kevesebbet nyomok fekve??? Semennyivel, sőt 90 kilósan nyomtam 160-at. Így tisztán is simán belenyomok a 180-190-be, de 15 kilóval nehezebb vagyok, egyedül annyi, hogy nehezebben fejlődöm mintha szteroidokat szednék, a fekvenyomásba lassaban erősödöm. Ugyhogy az elméleted miszerint ha ronnie abbahagyná a kokszot utána feleannyira erős lenne az már bukta.
Az hogy halálos az meg simán degenerációra vall. Nézd meg kalifornia kormányzóját, aki a hetvenes években 6 évet (szünet nélkül) szteroidokat szedett, szted haldoklik? Pedig az akkori szteroidok kissé másak voltak mint a maiak. Vagy nézd meg Lui Ferrignot aki a mai napig remekül néz ki vénemberként és makkegészséges.
ez az ember 59 éves:
Az ufc-vel meg ne gyere nekem. Most komolyan... Te egy 110 kilós remekül kinéző testépítő vagy, aki ráadásul tiszta és egy mozdulattal a padlóra küldene egy ufc bajnokot:D
Csak azt nem értem ha ilyen könnyü egy átlagembernek is elintézni egy ketrecharcost vagy harcművészt miért tartanak azok a meccsek olyan sokáig?:D:D
Ja és az ufc-sek általában nem 160 kilósak hanem a legtöbb lazán 90 kg körüli, látom ehhez is annyira értesz mint a testépítéshez.
H4Xor te meg légyszi ne tiszteld meg ezt a csírát, hogy hobbigyúrosnak tartod, mert sztem inkább valami kis csíra aki konditermet csak kívülről látott.
És ha nekem is azt írod, hogy biztos jobban nézel gyere megbeszélünk egy találkozót és mérjük össze a tudásunk:D
Igaz én kisebb vagyok:D 178 cm és 105 kg de nem félek, attól, hogy egy arcoskodó szánalmasan semmittudó hülyeségeket beszélő netkukac jobb lenne.
Bp Golds gym vagy Vida fittness amikor akarod, mindkettő jó lesz.
De légyszi a torkom ne üsd meg te harcművész nagymester, nehogy eltörjem a karod közben:D
jajaja 1-2 iylen hozzád hasonló nagypofájút már lerendeztem...
az ufc meccs meg azért tart sokáig mert ha 2másodperc alatt vége lenne senki nem nézné te gyökér.és ez is a pénzért van mint minden bben a rohatt kapitalista rendszerben ha nem tünt volna fel...
én 130-160kg-t nem átlagba irtam hanem 1-2 nagydarab állatra értettem.pl brock lesnar szerű emberekre.
és mint már emlitettem a szteroid nem mindenkit nyir ki.de ha meg is öl vkit honnan tudnál rola nem fogják bemondani a hirekben...
100éves testépitőt mutass nekem ha olyan egészséges a szteroid.na??tudod létezik ember aki megéli a 120at sőt 130at!!! is.de mikor megkérdezik mi a titka nem szteroidról beszél... hanem munka (normál mértékben szal nem napi 18óra..) egészséges életmod stresszmentes élet...
"konditermet csak kívülről látott"
ne magadból indulj ki te nyomorult.tudod én dolgoztam is azért amit elértem...
szivesen kibeleznélek de én nem pesten lakom.csak ezért meg nem kocsikázok annyit:) ilyen benzin árak mellett nem éri meg.
régebben hobbiszinten tanultam azért pár dolgot.(küzdősport,önvédelem)
egyet nem pislantasz és már véged is.de nem megyek miattad börtönbe szóval maximum az erdő közepén ütközhetünk meg ahol egyből el tudom ásni a tetemed...
de profi szinten az életbe nem lennék pl ufc-s és még csak hasonló sem pedig jól fizet de ezért nem éri meg szétveretni magam mert még ha nyerek is bekapok jo pár találatot.én főleg pankráciot követem nyomon (wwe,tna) nézni egész jó de látom sokszor még a győztes is alig áll a lábán...
és hadd ne keljen beszélnem a gyógyszerfüggő pankrátorokról akik közül 10-20 éve nem 1 halt meg idő elött gyógyszerfüggősége miatt.
gyógyszerekről meg csak annyit hogy van ismerőseim közt pszichiáter szal láttam már embert aki általa felirt nyugtatót szedett.ezek az állitolag nem erős cuccok kb 1hét alatt napi 2 szem bevételével zombit csináltak szerencsétlenekből...
ezek után képzelheted milyen hatása van annak ami "máj pusztitásra" szakosodott.
de nekem mind1 mit szedsz vagy szedtél te bajod én csak a véleményem irtam le ide és amit az ép elméjű világ általánosan elfogad véleményként a szteroidokról.mert az ilyen ronnie félék biztosan nem képesek a szteroidról elfogulatlan véleményt alkotni.
én zárom a vitát részemről ennyi bőven elég volt.érdekes volt látni az álláspontotokat de már megfájdult ettől a fejem ugyhogy a soha viszont nem látásra:)
ui azt sajnálom hogy más elfogulatlan véleményét nem halottuk csak olyanok irtak akiket inkább nem is jellemzek.az én ennyit meg anyit szurok naponta tipusú embereknek láthatóan az agyát is nagyon bontja a cucc.
csak te nem vagy képes felfogni mert az agyad is lebontódott...meg a hozzád hasonlók.k*csögök
a mondatokat egyesével elemezzük ez itt se nem könyv se nem ujságcikk hogy egyik mondat a másikra épit.meg oda művelt embereknek irnak nem szellemi fogyatékosoknak.
ugyhogy huzzatok vissza a konditerembe b*zik mert ahhoz nem kell agy.sajna olvasáshoz kell....
haxor itt éli ki magát a 3 szavas szókészletével...
biztos vmi kis 12éves hülyegyerek otthon mindennap agyonveri az apja utána meg feljön ide keménykedni.
azért mert sz*r vagy és az élet rohattul elbánt veled attól még nem kéne idejönni és osztani az észt mikor olyan hülye vagy mint hat ökör.
kezdjük azzal, hogy te úgy kezdted, hogy utánanéztél a neten, azaz semmi tapasztalatod sincs, csak az olvasottakból ítélkezel amit a neten szedtél össze. Csakhogy annyi, hogy itt én sosem mondtam, hogy a koksz egészséges használja mindenki. Én csak reagáltam arra a hülyeségre, hogy a haverod kokszolt és olyan volt a karja mint a lufi meg puha volt, meg, hogy belehalsz meg hasonlók!!! ÉS ki gyógyszerfüggő itt?? A gyógyszerfüggő az aki nem bír egy napot sem ki a gyógyszere nélkül.
És ne általánosíts az életkorral, igen lehet volt aki megélte a 130 évet, de nehogy azt mond, hogy te megéled.
Kicsit más életkörülmények közt nőtt fel az illető, te meg nap mint nap füstöt szívsz be az orrodon, minden szennyezett stb. És szteroid és szteroid közt is van különbség. Egy átlag kokszos gyúrós a negyedét sem eszi
meg annak amit az általad említett élsportolók. Ismerem Ronnie Coleman adagját. És engem is degradál a sok hülyegyerek aki kapkodja be a naposimot és keménykedik.
De nem mindegy ha valaki ismer profikat és tudatában van a dolgoknak.
De ez van.
Az meg, hogy fenyegetőzől nevetséges, nem tudnál te senkit egy ütéssel kinyírni, csicska. Az In-Kal secunál dolgozom szted hány küzdősportost ismerek az éjszakai életből, ismerek thaibokszolót aki az egész országban ismert, ismerek 6 dannos karatemestert (ha annyira nagy harcos vagy biztos tudod ki az) és nemegy MMA-st. Biztos nem találkoztál velük, mert te tudatában vagy valami titkos shaolin technikának amivel egy mozdulattal elintéznél egy olyant aki az egész életét erre tette fel.
De hülye is vagy, mert ha olyan simán elintézel egy harcost már rég milliomos lennél:D
ha kinyirnák vkit te barom akkor nem hires lennék hanem börtöntöltelék.hol élsz te kb?
honan tudod mit szed ronnie?eggyütt gyurtok?persze én meg napóleon vagyok...
aki éjszaka bárokban járkál abban a bizonyos éjszakai életben az jó ember már nem lehet.
és köztudott hogy ha vkit megütsz erősen a torkánál eltörik a gégéje ami átszurja a légcsövet és perceken belül meghal az ember mert megfullad.még rengeteg ilyen egymozdulatos kivégző van de használata sulyos mellékhatásokkal jár pl minimum 10-20év letöltendő börtönnel...
de elhuzodik ez a qrva vita már...aszem most már tényleg nem irok ide mert qrvára hülyeség ezen vitatkozni.
mindenki azt szed amit akar és ugy éli az életét ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!