Hat hetes danabol kura napi 35mg után mennyi hcg-t kell beszurni?
Hallod utókúra:D
Az amit írtál sztem 1 danabol kúrát odab*szna mint a szél:D
Már a haldrol novedex is iszonyatosan erős lenne
te jó egek ebből jo néhány mondatot nem is értettem...
na de utána néztem a neten.
már megint vki aki koxol...sz*rt nem ér az egész.rendesen kell edzeni és eredménye lesz.ismerek én is olyat aki koxol de egyet beversz neki má ki is van ütve.kb annyit ér azon kivül hogy egy vagyonba kerül és még rendkivül egészségkárositó is...
ez a danabol meg vmi erős gyógyszer ami májkárosodást okoz és csak orvos irhatja fel...
gondolom nem betegségre szedted a sport kategoriában...
le a koxal! amugy csak meg kell nézni vkit aki szedi mi lesz vele már 1hét után ha leáll vele....
egyetértek, le a kokszal!!
(Hadd használjam csak én:D:D)
Egyébként lehet a halodrol és a novedex is erős lenne, de én már ilyen maximalista vagyok:D
Sőt lehet a jungle Warfare-t is mellépakolnám, és akkor egy 70ezres utókúra lesz:D
Dehát, én is begyengülök és inkább párezerért veszek nolvát és clostílt.
"sz*rt nem ér az egész.rendesen kell edzeni és eredménye lesz.ismerek én is olyat aki koxol de egyet beversz neki má ki is van ütve."
ezen röhögök mindig amikor a kis mitugrászok ezt írják. Akkor ki lehet próbálni!!!
Azt meg már nem is írok, hogy az UFC-ben, a pankrációban, a bírkozásban, az erőemelésben, a boxban UGYAN ÚGY JELEN VAN A DOPPING MINT A TESTÉPÍTÉSBEN!!! De egy ufc-s ketrecharcost is ki lehet ütni simán mert kokszolD:
70rongyos utókúra:D:D Annyiért 1 komplett növi kúrát letolsz:D
Egyébként kíváncsi lennék egy 2 hónapos haldrol novedex mit hozna.csak hát az legalább 3-3 doboz lenne ami enyhén számolva is 70000(akkor azért nem a leírt adagolást követném)De majd ha megnyerem az ötöslottót(kár hogy nem lottózok) kipróbálom
Arra a hülye kommentre meg inkább nem is reagálok mert megint kitiltanak
nolva meg provi együtt felesleges.Elég az egyik kúra alatt,viszont nolvát már a kúra előtt provit meg egyből szedni kell.
Vagy hagyod aromatizálódni a cuccot 1-2 hétig hogy vizesedj aminek vannak előnyei és hátrányai,de én ezt hanyagolnám
igazából én azt mondanám, hogy kb a kúra lefelmenetétől kezd szedni a proviront. Az az igazság, hogy az aromatizálás akkor kezd kijönni amikor túlontúl sokat szedsz azaz a piramis csúcshetében, ezután amikor kezded visszavinni azaz csökkenteni akkor kezd el a proviront szedni. Az aromatizálás enyhe lesz, a növekedés egy kicsit nagyobb.
A nolvadexet pedig haygd meg kúra utánra, ugyanis egész jó hormonvisszaállítónak.
egyébként csak hogy megértsd h4xor barátom miért mondta, hogy felesleges a kettőt együtt szedni elmagyarázom.
A nolvadex blokkolja az ösztrogént.
A proviron gátolja az aromatizálást ami az ösztrogénhez vezet. Tehát a provi alapból csírájából fojtja az ösztrogént, a nolva felesleges. Ráadásul a nolvadexről mostanában derült ki, hogy amire 100 mg clostylbegit képes arra 20 mg nolva is, azaz a tesztó visszaállitására sokkal jobb használni mint az ösztrogén elnyomásra. Annyi, hogy a clostyl hat a libidóra is, ezért az sem elhanyagolható:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!