Hat hetes danabol kura napi 35mg után mennyi hcg-t kell beszurni?
200 az nem semmi.
és már az röviditi az életedet hogy a károsodás miatt több uj sejtet kell képeznie a szervezetednek
ugyanannyit tud akkor is gyártani a szervezet sejtekből a szerveknek ha x idő alatt használódik el pl60-80év alatt meg akkor is ha ezt lhasználod a sok károsodás miatt 30-40 éves korodra vagy még elöbb nem tom hány éves most...
és akkor következik be a halál...
aki sokat részeg annak is csökken az élettartama.mért mit gondoltál?én még nem láttam 100éves alkoholistát.de testépitőt sem...
ha tájékozodnál... kérdezd meg a "tiszta" embereket hogy sztük egészséges e a szteroidok szedése...
már a neten is sokat irnak erről.
szteroid=felesleges drága sz*r.aminek az az eredménye hogy a hozzád hasonló kis senkik gyorsan hamar izmosnak nézzenek ki.mert lusták rendesen edzeni az eredmény eléréséhez hanem helyette csak ülnek és zabálják ezt a sok szart aztán várják hogy izmosodjanak.izmot még csak fényképen láttál idáig öregem.abban biztos vagyok.
Ritka nagy szarember vagy.
Izom=izom Csak én annyit pakolok fel amennyit TE nem láttál még sehol,és soha nem is fogsz.
Igazából itt pont az a lényeg hogy nem a naturálokat kell szteroidról kérdezni mert f*szhülyék a témához.
Hihető hogy ha pl 1 pizzériát akarok nyitni a mcdöncisektől kérdezem meg hogy kell csinálni és nem 1 sikeres pizzériától.
izom=izom persze aki tiszta annál igen.
egyik haverom naposimot szedett nagy volt a karja de mikor befeszitette akor is egyből lehettett érezni alig kellett hozzáérni hogy puha és belehet nyomni.nah ugyebár az izom kemény nem puha...tiszta "vizes" volt az egész ember.a viz csak akkor erős ha sok van belőle nagyon sok és azt folyónak hivják.
amugy meg biztos vagyok benne hogy 1000x több izom vna rajtam mint amennyi rajtad valaha is lesz.az enyém igazi nem vmi vizezett stzteroidokkal táplált sz*r.
Mondtam hogy az olyan hülyékkel nem foglalkozok akik nem tudják hogyan kell szteroidot szedni.A víz a kúra után lemegy.
Írtam már azt is hogy a proteinszintézist növelik.Tudod mi az?Több fehérje épül be.Ez tudod mit jelent?Ha nem zabálsz akkor lemegy a víz és kész.Ha igen nagyobb leszel.
Te tényleg ennyire sekélyes f*sz vagy?Tényleg muszáj neked ennyire 0 tudással belepofázni a nagyok dolgába?
nagyok dolgába? lol
hát garantálom hogy tisztán minden mutatóba felülmúlók bárkit a kis szánalmas koxosok közül.és ha hugyozni kéne egy sportverseny után hogy kiderüljön ki tiszta akkor én nem buknék el rajta:)
és sztem nem kéne vegyüzemeset játszani biologiai létformák izmaiban.hogy ezt meg ezt szedni kell mer ettől majd nagyobb lesz a karom....
foglalkozom kicsit csillagászattal is itt is van egy remek példa.van rengeteg ugynevezett szuperföld bolygó amik az "univerzum szteroidjain éltek" 10x akkorák mint ez a föld és nincs rajtuk élet.ezen meg van.vajon mért...
volt erről nemrég a tv-ben is egy műsor bár gondolom ez neked mind1 a te IQ-d kevés a megértéséhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!