Hat hetes danabol kura napi 35mg után mennyi hcg-t kell beszurni?
ésszerüen szeded az akkor se lesz jobb.mellesleg szted ésszerü gyógyszereket szedni gyuráshoz...-.-
és lássuk milyen marhaságokat irtál még te f*sz :
"ésszerű szedés nem káros és 90%-10% az előny-hátrány arány"
a drogosok is ezt mondják és az alkoholisták is.csak a külsö szemlélő látja az igazat
"ezek nem mérgek hanem gyógyszerek"
gyógyszert a beteg embereknek kell szedniük.akik meggyógyulni akarnak nem pedig 60as karokat.
"A máj lebont és regenerálódik de itt sem fogod fel hogy a mennyiség a lényeg.Ha 1000szmet szedsz be hónap alatt besárgulsz.Ha 200at nem lesz bajod"
egyáltalán nem mind1 hogy mennyit regenerálodik és mennyi pusztul el.különben is magadtól nem látod a májad állapotát max akkor érzed mikor már nagyon kész van.
"Nem láttam még méteres kart meg szétrobbanót sem de minden testépítő szteroidozik"
én már láttam videón még a hiradóban is benne volt.az emberke meghalt mert egyszerüen felrobbant a karja ami valóban 1méter volt.gyorsan elvérzett.mondanom sem kell ő is szteroidokon élt és egy torz mutánsra jobban hasonlitott mint egy élő emberre
"Tehát ha beveszek 200szem danabolt stanozolol-al 8hét alatt normálisan levezetve visszafordíthatatlanul károsodik mindenem és 10 év múlva impotens leszek"
utána néztem a neten ez a danabol erős gyogyszer ami sulyos májkárosodást okoz ha nem jól használják.hozzátenném a megfelelő asználathoz betegnek kell lenni.ezért hivják gyógyszernek.mellesleg 200db?én még gyogyszerből sem szedtem be fele ennyit se egész életemben.hozzáteszem betegségekre.
és nem 10év mulva az csak egy példa volt.lehet hogy semmi bajod nem lesz tőle.lehet hogy impotens leszel.lehet hogy meghalsz a májad miatt.aztán az már mellékes hogy ma vagy 15év mulva.mindenesetre elöbb mint szerek nélkül.láttam danabolt testépitéshez árulják észnélkül 800euro/doboz áron.rendkivül olcsó.ha milliomos vki annak biztosan.
"Azért nem használják többen mert 1. az emberek nagy részében nincs meg az a plusz ami ahoz kell hogy kiemelkedjen"
azért nem használják többen mert sz*r.és mert az emberi szervezetbe kerül saját hibán kivül is elég méreg.ami épp elég feladatot ad a májnak.és akkor emelett vki még elvárja szegény májtól azt is hogy még több méreggel küzdjön meg és közben még ép is maradjon.főként olyannal amivel az életben nem volna szabad találkoznia sem norál esetben.
"2. hozzád hasonlóan beszari irigy gyökerek"
mire lennék irigy?hahaha ismeretlenül is lemerem fogadni hogy jobban nézek ki mint te igy tisztán is.
attól még nem beszari vki hogy nem pusztitja magát.havi több száz az nagy adag a szervezet meg annál joval kevesebbet tud károsodás nélkül bontani.
"nincs rá szükségük mert csak hobbigyúrósok"
sztem hivatásosan űzni a testépitést meg nagyon nem kéne.ugy néznek ki mint ha nem is emberek lennének.
"Kevesen szedik?"
igen azt hiszem 83,5milliárd alatt van vmivel a fogyasztók száma-.- össznépességet tekintve igen kevesen kérdés megér e pár év sportsiker annyit hogy utána több évet szenvedjen vki és/vagy meghaljon. persze van akinek kutya baja nem lesz tőle az a szerencsés pár %.ilyen alapon kezdjél el otthon uránt dusitani példáúl hátha immunis vagy a radioaktiv sugárzásra...sok esély van rá-.-
"De csak hogy tisztában legyél az árakkal egy deca-szuszta kúra levezetéssel max 45-50
alap tápkiegek:glutamin,vitamin,tömegnövelő/fehérje 2 hónapra kb ugyan annyi"
45-50ezer?hülye legyek ha az nem sok pénz.rég semmire nem adtam ki ennyit sztem az emberek 99% az életben nem fizetne ezért ennyit.hogy pusztithassa vele magát.egyszerübb az öngyilkosság.fehérje meg pár ezer/hónap.persze biztos van fehérje 50ezerért is aranydobozban lila szinben...rohatt nagy kereslet lehet rá.
"Mindent lehet ésszerűen szedni aki meg marékszámra szed valamit azzal nem foglalkozok...dögöljön meg "
gyógyszert szedni egészségesen sztem nem ésszerű.még betegen is 2x meggondolom.
"Jah ki lehet ütni 1 ufc bajnokot csak nem 1 olyan ****** mint te"
ez még az elözöből van most vettem észre
1 bárkit ki lehet ütni még erő nélkül is.pl egy torokra mért ütés és ne áll fel többet aki kapta.és ehhez elég egy átlag ember ereje is.
nem árt az ha vki erős de tul sok értelme nincs főleg esetedben mer pl az első medve ugyis széttép.:) nagy erős dögök de simán puszta kézzel meg lehet fojtani ha tudja vki mit hogy.(ugyanez egy ufc-s állattal is mer 1-1 iylen megtermedt szteroidokon élő "képződmény" simán megvan 130-160kg is)de te nyilván megprobálnád lefejelni majd elterülnél ahogy egy csapással kivágja a beled a helyéről.
de ez már csak olyan érdekesség képpen.a lényeg feljebb van.
talán a kérdezőnek van igaza részben hogy nem érdemes ezen vitatkozni.persze van aki felvállalja a kinézetéért az egszsége sulyos veszélyeztetését.ő dolga én biztosan más nem az én gondom ugyhogy részemről akár lezártnak is tekinthetjük a vitát de ha gondolod kedves s*ggfej barátom folytathatjuk.kiváncsi vagyok mivel érvelsz a hülyeségeid mellett.sztem a kék kendőre is megprobálnád elmagyarázni nekem hogy az piros.
Az a vicc hogy 1 médián nevelkedett tipikus selejs magyar termék vagy.
1 k*rva ampullát nem láttál még csak hallottál zt azt és próbálsz velem vitatkozni amikor én szedtem is láttam olyanokat akik szedték.
Ez már alapból iszonyatos szakadékot képez a kettőnk tudása között.
F*szhülyén kontárkodsz olyanba amihez baromira nem értesz.
Mondtam már hogy maradj a kis naturál életedben és akkor TALÁN senki nem néz hülyének.Az igazi testépítést meg hagyd azoknak akik tudják mi az
hát azért biztos nem szteroidozok hogy tudjam milyen hatása van.tudod vannak az okosok akik megmondják vmiről hogy jó vagy nem a használata nélkül is.tudósok orvosok szakemberek...
de mint már mondtam te dolgod hogy mit szedsz.most esetleg jol nézel ki tőle miközben én kox nélkül is jobban.aztán 10-15év mulva vagy joval elöbb is te már koporsóban leszel mélyen a föld alatt én meg épp a sirodra tett virágokra vigan hugyozok rá:)
bizonyitott tény hogy elöbb meghal akinek tul sok méreg jut a szervezetébe.szted véletlen haltak meg régen a gyárakban annyian ahol veszélyes anyagok közt védelem nélkül dolgoztak.
nem értem mit röhögsz semmi vicces nincs abban amit irtam.
sztem a gyógyszer továbbra is a betegeknek való és ha szted ez nem igy van sőt vicces is akkor te egyszerüen olyan hülye vagy mint a s*gg.ehhez mást már nem tudok hozzáfűzni...
szégyen az te vagy.ha ilyen lenne az átlag magyar már rég sehol nem lennének a magyarok.szerencsére kevés ekkora barom van.
irhatna vki ide aki gyur és nem koxol hogy szerinte normális dolog e amit te és a magadfajta csinál.
drogot sem kell kiprobálni ahhoz hogy tudja vki hogy hülye aki szedi.ugyanez a helyzet a cigarettával az alkohollal és a szteroidokkal is.
te meg sztem a sok koxtól lettél ilyen agressziv kőbunkó.
Te igazi kretén méreg és méreg között van különbség.De ez mint írtam nem méreg hanem gyógyszer.Még mindíg nem fogtad fel?Hogy lehet valaki annyira kikúrtf*sz hogy párhuzamot von egy vegyi anyag gyár és szteroidhasználat között?
Bizonyított tény?Én erről még nem hallottam de tudok 70éves testépítőről,olyanról viszont nem aki emiatt halt meg.
Betegeknek való...És akkor mi a f*sz van?Testépítők is tudják használni a hatásai miatt.Ez 1 tipikusan olyan érv amit azok hoznak fel akik mást nem tudnak.
És mi a vicces abban amit írtál?Kb az egész úgy ahogy van,de nyomassad még.Nem kell vígjátékot letöltenem és még vízhajtásnak is jó mert könnyesre röhögöm magam:D
oké te niemand folytatom még
talán sikerül végre megértened te nyomorult.
a gyógyszer az betegeknek való nem testépitőknek egészséges ember számára a gyógyszer is méreg.idáig meg érted?talán sikerül bár látom az evolució nem bánt vele tul jól.még a férgek szintjén vagy csak.
annál még a tömeg meg teljesitmény növelők is jobbak.nem jók de annál jobbak.
árak meg mind1 800euro vagy 50ezer forint amit te mondtál mind2 sok.látszik hogy a szteroid a hülye és gazdag emberek sportja.nekem pl nem lenne felesleges 50ezrem ilyenekre.még akkor se ha olyan hülye lennék hogy ilyen sz.arokat akarnék magamba tömni százával havonta.
De te b*zifejű nyomoronc mi az isten kóchengeres f*száért lenne minden gyógyszer méreg?Az hogy van toxikus hatásuk nem az jelenti hogy soha nem ürülnek ki és törvényszerűen szétb*ssza a szervezetet ÉRTED TE HÜLYEGYEREK?
Én 1 kompell deca-szuszta kúrát írtam levezetéssel 50rongynak ez kapásból 4(azaz négy)féle cucc.1 kúrára való danabol nincs 10000ft sem.
Mondom én hogy f*sz vagy
a gyógyszer méreg te szerencsétlen k*csög értesed már meg ABBAN AZ ESETBEN HA OLYAN SZEDI AKINEK SEMMI BAJA!!!
tudok neked akkor rohadt erős gyogyszereket nem akarod kiprobálni őket?pár nap alatt hazavág de ki kéne probálnod hátha nagyobb lesz tőle a karod ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!