Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hat hetes danabol kura napi...

Hat hetes danabol kura napi 35mg után mennyi hcg-t kell beszurni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 07:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:

[link]

múld felül.

Te meg ne dobálózzál itt az iq-val amikor olyan párhuzamokat vonsz hogy 1 laikus is sírva röhög rajta.Ha hülye vagy akkor az vagy csak ne pofáznál bele

2010. szept. 7. 19:39
 52/73 anonim ***** válasza:

ezt nehéz felülmulni normál embereknek.tudod van különbség az izom meg az között.vajon mért nem látsz igy kinéző embereket bokszolni vagy birkózni stb de még ufc-ni vagy pankrátorkodni sem?mert igy néznek ki de az életben nem lennének képesek még verekedni sem.ez a tökélestes példa arra hogy hogyan nem szabad csinálni a dolgokat...a hátát nem tudná megvakarni kb...

az biztos hogy nem vagyok igy kidolgozva de erősebb vagyok.rajtam valódi izom van nem mű.

2010. szept. 7. 19:47
 53/73 anonim ***** válasza:

Biztosan erősebb vagy!Megnézem mikor csinálsz 450kilós guggolást vagy pl 30kilós fekvenyomást.Esetleg 450kilós felhúzs?

És ennek mi köze a küzdősportokhoz te fogyatékos?Ez testépítés.Jó hogy nem a f1-et a touar-al akarod összehasonlítani hogy az Alonso biztos lehagyná az Amstrongot.Hogy lehet valaki annyira kretén hogy 2teljesen eltérő sportot hasonlít össze?ha boxolni akart volna nyilván nem pakol fel 150kiló izmot.

De csak hogy tudd és megértsd végre a hangyaf*sznyi agyaddal nem létezik műizom.És te csúcsban nem fogsz a büdös életben annyit nyomni mint amennyivel Ronnie szériázik

2010. szept. 7. 19:51
 54/73 anonim ***** válasza:
Az 300kilós fekvenyomás mielőtt f*sz lennél
2010. szept. 7. 19:51
 55/73 anonim ***** válasza:

elveszed a szteroidját vársz 1 évet és nemhogy 300at 150t se fog kinyomni.szted ez normális b*zdmeg?egy grizzly medve nem tudna ekkora sullyal fekvenyomni ha tudnának ilyet a grizzlyk...

nézd már meg hogy néz ki.ez már nem emberi.

azt mondtad a szteroid csak felgyorsitja az izomnövekedést.b*zdmeg iylet nem érsz el 15év intenziv gyurással sem.többel sem...

meg hogy a földön maradjunk honnan szerezne itt bárki olyan fekvenyomo padot ami képes megtartani ekkora sulyt.

nekem ami van itthon 250kg max teherbirásu eredeti gyári darab 80ezer egy ilyen ujonnan.

meg ha már a legeknél tartunk akkor mark henry a legnagyobb.azzal lett világ legerősebb embere hogy felemelt 1tonnát.

de az iylen erős emberek bunyoban nem ütéserőben nem mulnak felül egy átlag gyuró embert.

és amugy is hol lehetne ekkora sulyokat civilben emelni?b.azmeg leszakad a panel alatta:)

2010. szept. 7. 20:22
 56/73 anonim ***** válasza:

elveszed a szteroidját vársz 1 évet és nemhogy 300at 150t se fog kinyomni

Ebben én nem lennék biztos.

Nm mondtam hogy ez normális csak reagáltam arra hogy k*rvára nem vagy erősebb.Ha meg 110kiló vagy és 250 kilót kilót bír a padod logikusan arra következtetek hogy 140kilónál nem nyomsz többel.Akkor téged közel nem neveznélek erősnek.

Az meg a másik hogy én sok embert láttam már 200-240 kilókkal szórakozni és egyik alatt sem szakadt össze a pad.Pedig nem egy csúcstechnológiás a terem amibe járok

2010. szept. 7. 20:54
 57/73 anonim ***** válasza:

250kg sulyt bir el + engem.250be nem vagyok benne én is:)

de amugy aki 140et kinyom azt nem nevezném gyengének átlag ember a fele alatt összesz.arja magát.

hát igen van ilyen is mint ez a ronnie de ez már beteges...mint ahogy van aki betegesen kövér,sovány stb

gyurnak rendesen az meglehet de ők sem maguktól lettek ilyenek.mert gyurhat vki rendesen 20-30évet is akkor sem fog igy kinézni.persze mindenki maga dönti el mit csinál a saját testével...

2010. szept. 7. 21:22
 58/73 anonim ***** válasza:

amugy gépek minősége is változó szakadt már össze alattam olyan gép ami állitolag nagyon jó minőségü volt.

persze amiota otthonra rendzetem be termet magamnak ide azért valoban minőségit vettem.

2010. szept. 7. 21:25
 59/73 anonim ***** válasza:
Azt írtad hogy 250kiló a teherbírása.És a 140 kiló egy 110kilós embertől nem sok
2010. szept. 7. 21:35
 60/73 anonim ***** válasza:

annyi sulyt lehet rápakolni összesen.ebbe az embert nem számitják bele.bár nyilván ha vki 200kg az már nem nyomna ezen 250el.

300al mg nem is akarok soha.egyszer véletlen összedől a fekvenyomo alattam aztán mit csinálok a 300kg-val...

itthon ilyet nem lehet terembe én meg már nem járok nem azért vettem itthonra drágán a cuccokat.

2010. szept. 7. 22:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!