Hat hetes danabol kura napi 35mg után mennyi hcg-t kell beszurni?
persze nyilván én nem értek a gyúráshoz mikor több éve gyurok...soha nem szedtem semmit mégis jobban nézek ki mint 1-2 koxos.
rengeteg itt a "hozzáértő" akik szerint a kox egészséges igaz?az lehet hogy most semmi bajotok de a nyugdijas éveitekre ne nagyon készüljetek...
az a hülyeség amit itt 1-2 ember összeír.és egy csomó ilyen sz*r csak elvizesiti az izmokat amitől erősebbnek néz ki a koxos de véletlen sem lesz az.ami meg természetellenes teljesitmény javulást okoz annak megvannak a következményei.majd 5-10év mulva meg nagyot néztek mikor máj és/vagy társai felmondják a szolgálatot vagy nem áll a cerka stb...
probáljátok ki mi van ha nem szeditek 1-2-3 hétig.leeresztetek mint a kidurrant léggömb.
ufc és pankrácio stb az megint más.többségük fájdalom csillapitókon él mert másképp nem képes elviselni a "munkájával" járó fájdalmakat.
egyébként az általáam nem értett mondatok azok voltak amikben azt ecsetelik páran hogy mennyi sz*rt szednek össze vissza.
és egy ufc bajnokot is ki lehet ütni egy ütéssel több féle módon.tudod az emberen vannak roppantsebezhető pontok pl megfeszited egy izületénél kezét lábát stb azt még egy sokat átélt pankrátor sem birja sokáig.stb...és az egész könnyü károsodást nem okozó ilyentől ami épp mondjuk egy győzelemre elég a halálosig terjednek az ilyen egy mozdulatos kiütő manőverek hadd ne mondjak példát rá.
4:02 voltam
"ezen röhögök mindig amikor a kis mitugrászok ezt írják. Akkor ki lehet próbálni!!!"
ehhez csak annyit füznék hozzá hogy 193cmhez 110kg izom párosul esetemben.
persze a koxosok nem látják be hogy káros.de a ruszki alkoholisták akik naptejet isszák mert van némi alkohol tartalma ők sem látják be hogy káros szerintük full egészséges.igaz évi pár százezernél több "ilyen" nem is hal meg...
és kérdező aki elinditotta itt ezt az egészet ha itt kérdezed hogy mit szurkálj be magadnak az már régen rossz.
ha orvos felir vmi erős gyogyszert akkor sem pl a szomszédtól kérdezed meg mennyit szedj belőle.
javasolnám szurásra vagy nagymennyiségü fogyasztásra a cianidokat esetleg arzén kurát vagy egy kis talliumot reggel beszedni.csodákra képes ugyanaz a hatás mint a kox csak gyorsabb.
megint vagy még mindig:) 4:02 voltam továbbra is kox nélkül:)
Szerintem hagyd abba a gyúrást mert segghülye vagy,de most csak a te kedvedért adok 1 kis különórát.
Azokkal a baromságokkal ellentétben amit a hozzád hasonló hülyék terjesztenek a szteroidok 100%osan ugyan olyan izmot építenek mint ha nem szedtél volna semmit csak gyorsabban.Miért?Mert a magas tesztoszteron szint növeli a proteinszintézis.Ennyire egyszerű
És mi van ha vizesít?Ha elnyomod az ösztrogént és tisztán eszel max annyira mint a kretain és a víz lemegy.
Az hogy neked vannak olyan kretén ismerőseid akik annyit sem tudnak hogy szteroid mellé legalább 3-4g fehérje kell ha nem több az az ő bajuk.
10év múlva impotencia?Azt hogy?Ma szedem és 10év múlva áll le a tesztó termelés?Szép
A májról is lehetne mesélni de ha nem 1000szem danabolból csinálom meg a kúrámat akkor az szépen regenerálódik 100%osan.
A szurikról nem is beszélek mert egy komplett szuris kúra nem bántja annyira a májat mint 1 szombati lerészegedés.
probáljátok ki mi van ha nem szeditek 1-2-3 hétig.leeresztetek mint a kidurrant léggömb
Ez a legnagyobb baromság amit eddig írtál pedig nem gondoltam hogy lehet überelni az eddigieket.Az izom már csak olyan hogy leereszt mert levegőből van.Okos gyerek vagy te
Jah ki lehet ütni 1 ufc bajnokot csak nem 1 olyan daraboltszarnak mint te.Pedig csak "felfújt"(:D:D:D)izmai vannak.De az 1ütéses baromsághoz nem tudom mi köze van a szteroidoknak.Vagy neked az álladon is van izom mert akkor bocs
ha orvos felir vmi erős gyogyszert akkor sem pl a szomszédtól kérdezed meg mennyit szedj belőle.
Ha a szomszéd szedte és túlélte akkor miért ne?
persze a koxosok nem látják be hogy káros.de a ruszki alkoholisták akik naptejet isszák mert van némi alkohol tartalma ők sem látják be hogy káros szerintük full egészséges.igaz évi pár százezernél több "ilyen" nem is hal meg..
ok mutass nekem 3 testépítőt aki bizonyítottan szteroidoktól halt meg
És még annyi hogy az első kommented első mondatából leszűrte mindenki hogy 1 f*sz vagy.Olyanba pofázol bele iszonyatos baromságokat amiről gőzöd nincs.Kb mintha én odamennék Hawkinghoz hogy nem értek a fizikához de elolvastam a könyvét, utánanéztem wikipedián és hülye az egészhez meg baromságokat irkál.
A lényeg az hogy:
1.maradj a naturál világodban és az igazi testépítést hagyd azokra akik értenek is hozzá
2.pofázzál bele de csak leégeted magad mert hülye vagy
3.(szerintem ezt kéne tenned)hagyd abba az egészet a f*szba és barbizzál inkább
UI.:110kiló izom?:D:D Az aztán egészséges a szívre,a porcokra és az ízületekre
omg
ha én hülye vagyok akkor a te IQ-d egyenlő az abszolut 0val.
persze hogy nem lehet bizonyitani mert mindig van mire fogni.és azért mert szedsz vmit az nem biztos hogy azonnal kárt okoz.
semmi sincs következmények nélkül amit beszedsz még a legenyhébb gyogyszernek is vannak mellékhatásai.
amugy meg nem az izom ereszt le te arrogáns tapló ha nem az a meghatározhatatlan vmi amit létrehoz az a sok sz*r.
máj meg egy szerv és nem egy robot hogy mindent kibir.bontja a mérgeket de ha olyan erős lenne hogy minden mérget lebont akkor kilószám ehetnénk a patkánymérget stb...sőt a mérgezés sem létezne.és egy ember sincs alkalmazkodva a koxhoz annyira hogy a máj károsodás nélkül lebontsa.ahhoz generáciokat kéne koxxal etetni.
és b*zdmeg te azt nevezed testépitésnek ha vki majd szétrobban a méteres karjával ahol több a tűszúrás nyom mint az ép sejt.
max az egészséges ha vki fehérje kiegészitőt szed mert azt táplálkozásból kellő mennyiséggel nem lehet bevinni.
szóval te egy kib*szott nagy k*csög vagy és emellé egy kőbunkó is.gratulálok hozzá
az injekció maradjon meg a védőoltásokhoz nem a szteroid bevitelhez.
sztem aki nem szed ilyeneket az biztosan nem mondja hogy jók lennének.
maximum csak az erősségükben van különbség köztük.mint a mérgek közt van ami gyorsabban van ami lasabban öl de ez függ az adagoktól is.
ami ilyen nem normális dolgokat idéz elő pl hogy sokkal rövidebb idő alatt látszatra sokkal többet izmosodik vki az mind egészségkárosito is.olyat még nem fedeztek fel ami nem az.
és nézd meg az árakat.ha olyan jó lenne mint ahogy te azt állitod akkor többen használnák és nem kerülne irdatlan összegekbe.fehérje pár ezer egy hónapra szteroid meg egy vagyon.vajon mért?mert kevés az olyan id.ióta mint te aki megveszi.mint ahogy egy átlag autó sem kerül annyiba mint egy ferrari.kevesen vágynak arra hogy iylen luxus guruljon alattuk.és még mielött ebbe is belekötnél az sem azért olyan drága mert jó hanem mert kevesen veszik.
Uram isten hogy te milyen irgalmatlanul nagy kretén vagy:D:D:D:D
De írjál még ilyeneket mert régen röhögtem ekkorát:D:D
Tipikus szánalmas naturál gyökér aki azt hiszi hogy jobb mert naturál közben meg csak 1 beszari hobbigyúrós szardarab:D
Nade a f*szoknak mindig mondatonként kell kielemezni a badarságait hogy felfogja mennyire hülye:
"persze hogy nem lehet bizonyitani mert mindig van mire fogni.és azért mert szedsz vmit az nem biztos hogy azonnal kárt okoz. "
1 vérvétel a halálos dózist kimutatni.
semmi sincs következmények nélkül amit beszedsz még a legenyhébb gyogyszernek is vannak mellékhatásai.
Mindent lehet ésszerűen szedni aki meg marékszámra szed valamit azzal nem foglalkozok...dögöljön meg
amugy meg nem az izom ereszt le te arrogáns tapló ha nem az a meghatározhatatlan vmi amit létrehoz az a sok sz*r.
:D:D:D:D:D:D
Nemn fogod fel te seggtitán hogy a fehérjebeépülést növelik?Nem jut el az agyad helyén lévő mókuskerékig te fa*sz?
máj meg egy szerv és nem egy robot hogy mindent kibir.bontja a mérgeket de ha olyan erős lenne hogy minden mérget lebont akkor kilószám ehetnénk a patkánymérget stb...sőt a mérgezés sem létezne.és egy ember sincs alkalmazkodva a koxhoz annyira hogy a máj károsodás nélkül lebontsa.ahhoz generáciokat kéne koxxal etetni.
A máj lebont és regenerálódik de itt sem fogod fel hogy a mennyiség a lényeg.Ha 1000szmet szedsz be hónap alatt besárgulsz.Ha 200at nem lesz bajod.Felfogtad te gyökérg*ci?Megértetted?Lebetűzzem?
és b*zdmeg te azt nevezed testépitésnek ha vki majd szétrobban a méteres karjával ahol több a tűszúrás nyom mint az ép sejt.
Nem láttam még méteres kart meg szétrobbanót sem de minden testépítő szteroidozik.Aztán lehet te vagy a jó és pl Ronnie 1 szar dehát ez van.Senki sem lehet annyira jó mint te
max az egészséges ha vki fehérje kiegészitőt szed mert azt táplálkozásból kellő mennyiséggel nem lehet bevinni.
Ez hogy is jön ide?
szóval te egy kib*szott nagy k*csög vagy és emellé egy kőbunkó is.gratulálok hozzá
Anyádnak gratuláljál hogy 1 ekkora nyomorékot szart a világra
az injekció maradjon meg a védőoltásokhoz nem a szteroid bevitelhez.
sztem aki nem szed ilyeneket az biztosan nem mondja hogy jók lennének.
Én most nem szedek semmit de azt mondom hogy az ésszerű szedés nem káros és 90%-10% az előny-hátrány arány.De te tegnap utánanéztél tehát biztos többet tudsz
maximum csak az erősségükben van különbség köztük.mint a mérgek közt van ami gyorsabban van ami lasabban öl de ez függ az adagoktól is.
Aha csak ezek nem mérgek hanem gyógyszerek
ami ilyen nem normális dolgokat idéz elő pl hogy sokkal rövidebb idő alatt látszatra sokkal többet izmosodik vki az mind egészségkárosito is.olyat még nem fedeztek fel ami nem az.
Ok:D:D Tehát ha beveszek 200szem danabolt stanozolol-al 8hét alatt normálisan levezetve visszafordíthatatlanul károsodik mindenem és 10 év múlva impotens leszek?Mondom én hogy f*sz vagy
és nézd meg az árakat.ha olyan jó lenne mint ahogy te azt állitod akkor többen használnák és nem kerülne irdatlan összegekbe
Azért nem használják többen mert 1. az emberek nagy részében nincs meg az a plusz ami ahoz kell hogy kiemelkedjen
2. hozzád hasonlóan beszari irigy gyökerek
3. nincs rá szükségük mert csak hobbigyúrósok
Irdatlan összegekbe?Egy 2 hónapos kúra nem sokkal drágább mint a tápkiegek 2 hónapra de te az árakkal is tisztában vagy elvégre tegnap utánanéztél
Fehérje pár ezer egy hónapra szteroid meg egy vagyon.vajon mért?mert kevés az olyan id.ióta mint te aki megveszi.
1 vagyon?hülye vagy?Kevesen szedik?Igen hülye vagy
És még mielött ebbe is belekötnél az sem azért olyan drága mert jó hanem mert kevesen veszik.
Jah nem azért mert le kell gyártani,be kell hozni+rátesz mindenki valamennyit hogy haszna legyen.
De csak hogy tisztában legyél az árakkal egy deca-szuszta kúra levezetéssel max 45-50
alap tápkiegek:glutamin,vitamin,tömegnövelő/fehérje 2 hónapra kb ugyan annyi
viszont ilyen felépítéssel és edzésmúlttal hagyd a danabolt a p*csába.Inkább egy deca-szuszta-stano kúra passzolna hozzád
jobb és kevésbé b*sz szét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!