Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kockahasat szeretnék, minél...

Kockahasat szeretnék, minél gyorsabban. Milyen edzést ajánlotok?

Figyelt kérdés

Ez jó lesz edzéstervnek?

19:30 -> 19.45 Fekvőtámasz és felülés. (30/60db)

19:45 -> 20:00 Bemelegítés

20:00 -> 20:30 Futás.

Az étkezéssel gondjaim vannak, ugyan is sosem ugyanakkor eszem =S Mennyi idő alatt érhetem el az áhított "kockahasat"?

2010. júl. 10. 02:02
 1/8 anonim válasza:
A kockahas csak akkor elérhető, ha a veszélyes állományba csökken a testzsir százalékod. Ne higgy a fitnes átveréseknek, értek ehez. Én semennyit sem edzek, 180 centi magas vagyok, súlyom kb55 Kilógramm, és Kockahasam van. Ahogy írtam, nem azért, mert edzettem, hanem mert nagyon alacsony a testzsír százalékom, és ez egészségügyileg rossz is nekem (hiába eszek sokat, nem hízok:()
2010. júl. 10. 02:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Csinálhatsz hasprést is, az nem terheli a gerincet.

Viszont csinálj lábemelgetéseket is,( [link] ) az inkább az alsó hasizmot terheli a felülés,hasprés meg inkább a felsőt.

2010. júl. 10. 02:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én amúgy hetente kb 3-4xer csinálok alkalmanként 150 lábemelgetést meg 100hasprést.
2010. júl. 10. 02:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem azért kell hasprést meg egyéb edzéseket végezni hasra, hogy fejlődjön az izom, és akkor annyira nem kell nagyon vékonynak lenned, hogy látszódjanak a kockák...persze akkor is kevésnek kell lenni a testzsír százaléknak, de nem annyira
2010. júl. 10. 08:46
 5/8 clint ***** válasza:

mindenképp, fogyókúra, diéta...

Ahogy az első is mondta, minél kevesebb a testzsírod annál jobban látszik... ellenkező esetben semmilyen edzéstől nem fog látszani.

2010. júl. 10. 11:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Hogy tudom kiszámolni hogy mennyi a testzsír %-om? :O

Egyébként elég sovány vagyok, hiába eszek nem hízok.

168cm/48kg.

2010. júl. 10. 12:49
 7/8 anonim válasza:

akkor nem kell fogyi

neked elég hozzá a torna

http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY

én ezt csináltam minden nap 3X egymáas után

2hét után látszott is

2010. júl. 10. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Lol, ez edzésterv? kiahalált érdekel, h mkor edzel?

15 perc alatt csinálsz 30 fekvőt és 60 felülést? Az nagyonvékony barátocskám. 300 fekvő, 600 felülés az már jónak tűnik (15 perc alatt).

ha ezt megcsinálod tökmindegy mikor eszel.

jó edzést!

2010. júl. 10. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!