Tudnátok nekem segíteni egy streetworkout edzés összeállításában?
A segítségeteket szeretném kérni abbam hogy tudnátok-e esetleg segíteni egy saját testsúlyos edzés összeállításában?
Jelenleg 91-92 kilogram között mozgok és 178,5 cm magas vagyok.
20 vállszéles fekvőtámasz normál tempóban stabilan megy, és sikerült ausztrál húzóckodással, statikus tartással stb. elérnem 5 db teljes húzóckodást.
Amint vártuk itt a nyár, és én is szeretnék egy kicsit lefogyni mint olyan sokan olyan 65-70 kg-ra, meg egy kicsit nagyobb melleket, szélesebb hátat, és vastagabb karokat elérni.
Ugye amint az elején leírtam, egy edzésterv (olyan hogy naponta más izomcsoport(egyik nap mell-tricepsz másiknap hát-bicepsz, harmadik nap has, negyedik nap láb. És csak saját testsúly), meg kb. szintes felépítéssel olyan havi szintlépéssel) ,, illetve meg egy kalória-, fehérje-, zsír-, rostbevitel öszzeállításában ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
Válaszotokat előre is köszönöm😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!