Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt látszódik...

Mennyi idő alatt látszódik meg a kondizás?

Figyelt kérdés
177cm magas és 78 kilo vagyok izmosodni szeretnék mert elég sok zsír van rajtam. Kéne valami jó edzésterv amivel a lehető leghamarabb átalakítanám a zsírt izommá.És szerintetek mennyi idő alatt látszódna meg az edzés?
2010. júl. 5. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
39 nap 3 óra és 46 perc utén látszódik meg.
2010. júl. 5. 13:41
 2/5 Osynho ***** válasza:
61%
A zsírt nem lehet izommá alakítani. Vagy izmosodsz, vagy fogysz. Az időre vonatkozó kérdést megválaszolta az előttem író kolléga, meglehetősen egzakt módon. :D
2010. júl. 5. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első kollega elszámolta magát . Valójában 43 nap 5 óra és 48 perc múlva .

És honnan vetted azt a b@romságot , hogy a sír izommá alakul ?

Senki nem fog neked ide edzéstervet írni (ha csak nem h.ülye), a google a barátod , keress utána .

2010. júl. 5. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Csináld durván, hajtsd ki magad, és egy óra múlva már látszani fog. Bedurran a "zsír":D:D:D:D
2010. júl. 5. 15:26
 5/5 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Testépítő alapismeretek:

[link]

Itt a táplálkozásról, edzésről, a gyakorlatokról megtalálsz mindent.

Ha most elkezded, és csinálod rendesen, karácsonyra sokat fogsz javulni. A súlyod nagyjából maradni fog, de jóval erősebb leszel, több centivel nő a bicepszed is, és igen, fél év alatt látszódni fog.

Nagyjából egy évig sokat fejlődsz majd, aztán már nem igazán.

2010. júl. 5. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!