Futók de mégis hízok miert?
Figyelt kérdés
Kb 1.5 vagy 2 honapja de meg annyi nincs szerintem 6 7 hete h futok vagy kocogok mert nem gyorsan futók napi 1 től 2.2 km t néha bicikli 7 8 km t ért néha kis úszás.tudom nem sok de miert hízok. Most amúgy gyakran is .szóval gyakoriak a széklet ürítéseim.szerintetek ? Ha edzek mert régen semmit vagyis most volt egy pár év amikor semmit és most elkezdtem és hízok . 63 64.voltam most felszedtem 67.2 vagyok
Állandóan több évig 62 63 64 voltam . Most pár hónap alatt 1 2 alatt 67.2 ez eddig a legtöbb ami voltam .miert .?:(
2019. ápr. 7. 19:39
1/2 A kérdező kommentje:
Vega akartam lenni mostanában nem eszek húsz.
T vagyis 1 2 hetet -bírtam most néha eszek húst de régebben sokkal többet ettem. Szóval mostanság kevés húst eszek
2019. ápr. 7. 19:46
2/2 anonim válasza:
Fuuh elég zavarosan fogalmaztal sokban függ a korodtol és nemedtol de ami mind2 nemre igaz: amint elkezdesz edzeni nem fog 1-2 napon belül végbe menni a fogyás minimum 1,5 hónap mire 1 kg lemegy kB (ha 100 kg fölött vagy akkor persze 1 nap mozgás után lemegy 3 kg de ezt kétlem) illetve attól hogy edzel ne zabalj.. Egyél ugyan annyit és fontos hogy egészségesen! McDonald's, zsírban sütött dolgok, sultkrumpli ezek mind olyan kaloriatartalmuak hogy eszel pl egy sjatburgert és futhatsz 5km-t kB. A húst ne hagyd el semmiképp tele van vassal és ha vashianyos leszel nem fogsz tudni edzeni a kimerultsegtol.. Enni kell mert ha nem eszel nem lesz energiád.. Fogalmazasert bocsi túl sokat írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!