92kg vagyok 189 cm 15 éves fiú. Sportolok, focizok, ám mégis nagyra nőttem. Most sokkal keményebben kezdtem el sportolni, többet futok etc. Elkezdtem hasizomra edzeni, a lentiek alapján mit mondanátok?
Elkezdtem hasizomra edzeni ma éppen..felülésekkel..Mivel elég nagy hasam van,mmint nem akkora de van rajta felesleg.
Most ha elkezdek hasizomra edzeni,akkor el kezd kockásodni a hasam majd attól h ekkora?VAGY előszőr foggyak le,aztán kezdjek el erre edzeni?Olyat is hallottam hogy hályból könnyeb izmot csinálni?Nos mit javasoltok?
Hájból sosem lesz izom.
A has elsősorban attól lesz kockás, hogy lefogyasztod róla a zsírt, persze a nagyobb hasizom jobban látszik, de ha háj takarja, akkor nem lesznek kockáid. Akik gyúrnak, azok tömegnövelő és szálkásító szakaszokat tartanak, a szálkásítás után néznek ki jobban, mert a tömegnöveléskor zsír is megy fel, ez már csak ilyan (szálkásításkor pedig fogy az izom is, de megfelelő étrenddel minimalizálják ezt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!