Ha heti 5 kondizás mellet eljárok 2 szer hetente thai box edzésre azzal veszítek izmot?
Figyelt kérdés
A thai boxot cardio edzés helyett gondoltam. Előre is köszi a válaszokat.2010. júl. 1. 21:14
1/6 anonim válasza:
Szedsz valamit,fehérje por ilyenekre gondolok?!
2/6 anonim válasza:
Én is így voltam vele, hogy heti 5-6alkalommal edzettem. Aztán megerőltettem magam, mozdulni alig tudtam :S volt időm olvasgatni, és akkor találtam rá erre:
3/6 anonim válasza:
A heti 5 kondi edzés alapból is sz@r , legyen 3 kondi edzés , és 2 thaibox , bőven elég az .
4/6 anonim válasza:
Nekem heti 4 szer van konditerem és néha szerdán és szombaton kosarazok és nagyon jól érzem magam és nem veszítettem izmot 186cm 83kg
5/6 anonim válasza:
Szerintem is 3 kondi 2 thai box.De,ha a kondi az elsődleges sportod,akkor inkább boxolni menj,vagy K1-ezni.
Thai boxon havonta legalább egyszer lecomboznak és oda a heti lábedzés:).
Egyébként ha játszol a szénhidrátbevetillel be tudod lőni a neked legjobban megfelelő mennyiséget,hogy ne fogy le nagyon.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Igen szedek fehérjét, én már fél éve heti 5x edzek és egész jól bírom még nem történt semmi bajom csak már elég sokat szedtem fel meg sok munkám van benne és nem szeretném a nehezen megszerzett izmot elveszíteni.
2010. júl. 2. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!