Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kreatin nélkül sansztalan...

Kreatin nélkül sansztalan formás izmokat és plusz 10 kiló izmot felszedni?

Figyelt kérdés
ha heti 3x lejárok kondiba, van edzéstervem és edzőm, akkor is lehetetlen? 189 magas vagyok és 71kg....nem vékony, de elég slankos.....
2010. jún. 29. 21:56
 1/6 clint ***** válasza:
nem tudom honnan szeded ezt... Lényegében egy csomó ember egyáltalán nem nő a kreatintól... mindenképp tudsz formásodni, a kreatin inkább erőnlétjavitó.
2010. jún. 29. 21:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Én nem kigyúrt szeretnél lenni, hanem a testmagasságomhoz képest arnyos súly kell, méghozzá izom formájában....lehetőleg mindenféle szer nélkül, max 1-2 turmix még belefér....de semmi ilyen fehér por vagy mi....

megoldható? mondjuk annyira szeretnék izmos lenni mint egy focista (nem magyar)...szal hogy azért az izmok látszódjanak...

2010. jún. 29. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:

1-2 turmix belefér de semmi fehérje por ? HE ?

Am nem a kreatin a legfontosabb , vegyél tömegnövelőt .

2010. jún. 29. 22:39
 4/6 clint ***** válasza:

most ha 1-2 turmix belefér akkor milyen port nem akarsz szedni???

Amugy nem kell semmi por, kajálj rendesen és edzél, meg fog látszani az eredmény...

Én 103 kg vagyok, majdnem 50-es bicepszel, és 150-es mellel, és csak diétakor használok fehérjeport már jó ideje.

Sima kajával is be lehet vinni a fehérjét szénhidrátot.

2010. jún. 30. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:
KITARTÁS, TÜRELEM, ÖNFEGYELEM, MOTIVÁCIÓ. Ezek kellenek, ezek nélkül tökmind1 milyen szarokat szedsz össze.
2010. jún. 30. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
És a proteinnel (aminosavakkal) mi lesz, ami az izom építő eleme?
2010. jún. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!