Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy félmaratonra...

Hogy lehet egy félmaratonra felkeszülni?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd lefutni egy félmaratont. Bar szeretnék csak úgy mindennaposan is jól futni. Kb egy éve is futottam akkor kb pár hónapig. 1 hónap utan mar nagyon élveztem, mert addigra jobban belejöttem . Most kezdenék újra neki ehhez szeretnék tanacsot hogy mennyit érdemes futni és esetleg a fájós ízületekkel mit lehet tenni? Futópálya sajnos nincs a közelbe, így egyenlőre a beton marad. Régebben is a térdem miatt hagytam abba és a csípőm is megfájdult. Ha pedig elkezdek futni milyen időközönként érdemes emelni a távot? És mennyi idő alatt lehet szerintetek egy félmaratonra felkészülni?

2018. okt. 8. 07:57
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Szia, voltam majusban futoversenyen, maradtam a 10kmnel:) futni 7-8km-t futottam altalaban csak heti 3x , most a nyáron nem igazán futottam, ősztől akarok újra ha kicsit enyhébb lesz az idő. Amúgy kellett a pihi, sajnos valamiért elég sokszor lesérültem. Kiment a bokam, begyulladt a talpam, és a sípcsontom is. Most majd jobban figyelek
2019. aug. 28. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!