Hogy lehet egy félmaratonra felkeszülni?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd lefutni egy félmaratont. Bar szeretnék csak úgy mindennaposan is jól futni. Kb egy éve is futottam akkor kb pár hónapig. 1 hónap utan mar nagyon élveztem, mert addigra jobban belejöttem . Most kezdenék újra neki ehhez szeretnék tanacsot hogy mennyit érdemes futni és esetleg a fájós ízületekkel mit lehet tenni? Futópálya sajnos nincs a közelbe, így egyenlőre a beton marad. Régebben is a térdem miatt hagytam abba és a csípőm is megfájdult. Ha pedig elkezdek futni milyen időközönként érdemes emelni a távot? És mennyi idő alatt lehet szerintetek egy félmaratonra felkészülni?2018. okt. 8. 07:57
21/21 A kérdező kommentje:
Szia, voltam majusban futoversenyen, maradtam a 10kmnel:) futni 7-8km-t futottam altalaban csak heti 3x , most a nyáron nem igazán futottam, ősztől akarok újra ha kicsit enyhébb lesz az idő. Amúgy kellett a pihi, sajnos valamiért elég sokszor lesérültem. Kiment a bokam, begyulladt a talpam, és a sípcsontom is. Most majd jobban figyelek
2019. aug. 28. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!