Edward Cullen ® kérdése:
Hogyan tudnék javítani az erőnlétemen, hogy több fekvenyomást tudjak csinálni?
Figyelt kérdés
8*8 at szeretnék csinálni 30 kg-al. De sajna csak 5*8 at tudok utánna már csak 4,5 és 4 et bírok. Görgős fekvenyomógépem van , és elég nagy ellenállása van. Sima fekvenyomó padon a 45 kg-ot is bírom. Sztetek ,h tudnék javítani az erőnlétemen ,h meglegyen a 8*8? Normális válaszokat kérek. köszi2010. jún. 12. 20:06
1/5 anonim válasza:
amenyit bírsz 30-al, annyit csinálj, utána, kisebb sullyal még annyit h meglegyen a 8, aztán emeld egyre feljebb, és végül meglesz a 8*8, bár nem tudom h ugy mi értelme van, mert ez még nem akkora súly, szal sztem inkább emelj a súlyon, amikor fentvan 70-80kiló, kérdés hány kg vagy, amikor eléred a testsúlyod 90%-át akkor kell kezdeni szálkásítani, de azt meg elég ugy, h ha addig csináltad 80al 4*8at, akk szálkásításnak megcsinálsz 50-el 5*15öt. sztem elég a 4*8, evval gyorsan lehet fejlődni. vagy még piramist tudom ajánlani, én azt szoktam, avval könnyű fejlődni, ugy szoktam, h kopasz rúd, aztán 5kilónként emelem a súlyt, amikor elértem a maxig, akk avval csinálok még 4*8at, így lehet gyorsan fejlődni:D remélem segítettem
2/5 anonim válasza:
Fekvőzz úgy hogy, szal oylan korláton amin tolockodni szoktak hogy bemennyen a tested a 2 korlát közé jó mélyen engedd le magad, ahogy érzed hogy ez jobban megy a fekvenyomás is jobban fog, tapasztalatból mondom...
3/5 A kérdező kommentje:
hi! köszia válaszokat am 168 cm vagyok és 63 kg. Nem olyan nehéz a 30 kg csak idegesít ,h 5*8 at megcsinálok aztán már nem megy a 8. de lehet ,h emelek majd rajta. szal 90% az nálam 56,7 kg. de ezt nem hiszem ,h elbírom :( az 50 et is nehézkesen.
2010. jún. 13. 10:15
4/5 anonim válasza:
2-3 sorozat bemelegítés 8-10 ismétléssel, majd 3X8-10 munkasorozat a végén pedig vegyél le a súlyból és úgy nyomj maximum ismétlést. Vagy helyette csökkentsd a súlyt folyamatosan és úgy nyomj sorozatonként 10eket. Én így csinálnám
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jún. 16. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!