Kimerultem, vagy siman csak ellustultam?
Szoval az a helyzet, h februar ota rendszeresen sportolok, edzoteremben. (19 vagyok, lany) Eddig nem nagyon volt resze eletemnek a sport. Izmosodtam, jobb az alakom. (De meg mindig van rajtam felesleg.) Egy ideje nincs kedvem sportolni menni, neha faj a terdem is. Amugy eddig kb minden nap mentem, minimum egy ora, neha aktivabb volt, neha kevesbe. Mindenhova biciklivel jarok, az is faraszt. Mar a lathato eredmeny se tud lelkesiteni.
Lehetseges, hogy egyszeruen kimerultem, mert kb semmi sport utan annyira aktivan kezdtem el csinalni? Vagy csak siman jon a nyar, en meg lusta vagyok a melegben mozogni? Mi tehetnek? Ti mivel veszitek ra magatokat a mozgasra?
Hali!
1. Kulfoldon vagyok, meg egy honapig, igy uj dologba nagyon nincs ertelmbe belekezdeni...:(
2. Nem nagyon van olyan, akivel elmehetnek. Meg ha sportolni megyek, akkor jobb szeretek egyedul.
3. Kavet, meg energiaitalt nem iszok, szal a koffein kizarva...:)
4. Igyekszem valtozatosan csinalni, amennyira az ido, meg a lehetosegek engedik. Kicsit attol felek/tem, h ha megszoktam, h minden nap megyek, akkor nagyon keves lesz a heti 3-4. De lehet, h inkabb kevesebb legyen, de kedvvel telibb, mint tobb, de minden lelkesedes nelkul...
Koszonom a valaszokat! :)
Oh, az alkatom megcsak meg se kozeliti azt, amit el tudnek fogadni...:( Szoval biztos nem itt a problema.
Esetleg az, h lassan mar megyek haza, es mas dologk jarnak a fejembe... Ez lehet...:)
Neha tartok par nap pihit, de akkor meg lelkiismeretfurdalasom van...:(
Dehogy! :) Nem szeretnem abbahagyni, sot... Valahogy bele kell majd zsufolni a 24 oraba...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!