Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek mar kimerultem!?
Szerintem nem tehetsz (és nem is kéne) tenned ellene semmit. Nekem is ilyen idős koromban váltak el a szüleim,én örültem volna, hogyha valaki boldoggá teszi anyukámat, nem kell egyedül csinálnia mindent.
Pár év múlva te is rá fogsz jönni.
Most már sajnálom anyukámat, mert eddig mindent egyedül csinált, és nem valószínű, hogy a közeljövőben összejöjjön valakivel. Az embernek meg jobb társasan, mint egyedül.
Ha a pasi rendes, fogadd el. Ha nem ismered, ismerd meg. Neked is jobb lesz, hogyha lesz férfi a háznál, és nem csak te leszel (feltéve, hogy fiú vagy) az egyetlen. Nálunk így volt, így túl korán kellett felnőnöm, ami nem jó. 14 évesen már volt egy csomó ősz hajszálam, tehát garantáltan stressz volt.
Ha anyukád valóban boldog, próbálj meg vele örülni!
Tudom, hogy ilyenkor nehéz! Bármilyen kérdésed van, nagyon szívesen segítek, keresztülmentem én is ezen, sőt..
Kitartás! ;)
Miért kellene ellene tenned? Anyukád nő is, neki is vannak igényei, nem a te rabszolgád.
Amúgy te mit szólnál, ha pl. 4-6 év múlva közölné, hogy nem tetszik neki a választottad, nem viheted oda a lakásba, nem alhat ott, és kész, különben is tesz majd ellene???
Szeretned nem kell az új pasit, de el kell fogadnod anyukád döntését.
Ez a lehető legrosszabb, amit tehetsz.
Neked nincs jogod beleszólni, ha anyád új életet kezd. Gondolom apád se fogadott cölibátust, csak nem vele élsz, ezért nem látod, nem zavar.
Az anyád nő is, és joga van a boldogsághoz, ne akard, hogy te legyél az egyetlen célja a létezésének, ezt két éven belül igen keserűen bánnád már. Amikor te is érdeklődni kezdesz a lányok iránt, és majd ő marja el a csajokat, hogy ne rabolhassák el mellőle az ő pici fiát.
Gondolom, nem úgy látod magad a jövőben, hogy 45 éves vagy, szűz, 120 kiló, és meló után rohansz haza anyuci szoknyájához, természetesen még mindig nála laksz.
Te a gyereke vagy. NEM a szerelme. Ebbe bele kell nyugodnod.
Adj egy esélyt az új pasinak, mert látom, eddig élből utáltad.
Nekem a nevelőapám sokkal fontosabb volt (amíg élt), sokkal jobban szerettük egymást, mint anyámmal.
Lehet, anyád pasija is jó fej, ha kap egy esélyt. És gondolom, te se szeretnéd, ha valaki csak azért utálna, mert az anyád fia vagy, nem adna esélyt bebizonyítani, hogy nem egy hisztis, féltékeny kisgyerek vagy, aki ott árt, ahol tud.
Szerintem is próbáld megismerni!!!!
Érdeklődj Édesanyádtól, h össze akarnak-e költözni és, ha van rá mód kérd meg rá, hogy várja ki azt a pár hetet míg megismered Te is az új párját, hogy el tudd fogadni, meg tudd ismerni, szeretni. Kérd meg, hogy fokozatosan szoktasson hozzá az új helyzethez, mert Te még nem tetted túl magad azon, hogy Apukád nincs mindig Veled, stb. Biztos tudsz rá hatni!
Sok sikert!
22/N
Itt szerintem a fő kérdés az, hogy azzal van a bajod, hogy anyukád egy másik férfivel is van apukád után, vagy konkrétan azzal a férfivel, de mást elfogadnál.
Azzal mindenképp barátkozz meg, hogy anyukád nem kar egyedül lenni, és törődj bele, különben csak mindenki életét megkeseríted. Ha viszont konkrétan ezzel a férfivel van a bajod, akkor ezt mondd meg neki, esetleg jelezheted édesapádnak is. Mivel elmúltál 12 éves édesapád kérheti úgy a gyhermekelhelyezés megváltoztatását, hogy vele legyél és ez esetben már téged is megkérdeznek erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!