Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek mar kimerultem!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek mar kimerultem!?

Figyelt kérdés
A szuleim elvaltak mar 1 eve. Edesanyam most 1 masik ferfival van akinek en nem nagyon orulok. Meg nem elnek eggyutt de tobb mint valoszinu h fognak ! Nem akarom. Mit tehetek en ellene 12 eves letemre? Kerlek valaki egitsen!
2011. máj. 11. 22:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem iszakos de elegge reszeges !!!!! Idegesit!!! Nem akarok vele lakni!!! Cseh orszagbol van es orosz!!!! Mindig oroszul kell beszelnem es alkalmaszkodnom hozza!! 2 szobas lakasban (am lany vagyok) nem akarom h a szomszed szobaban abban az agyban ahol edesapamek aludtak ok aludjanak(meg mast is csinaljanak) Meg smaroljanak Nekem szokatlan ez... Naon.... es ha berugnak... Mi lessz akkor????????????
2011. máj. 17. 15:24
 12/12 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
53%

A részegeskedés az baj, a többi nem. Az, hogy neked alkalmazkodni kell... hát ilyen az együttélés. Na és ha oroszul kell beszélni? Örülj hogy gyakorlod a nyelvet. (A magyar helyesírást sem ártana)

Az, meg hogy a szüleid mit csinálnak az ágyban, ahhoz végképp semmi közöd.

2011. máj. 17. 16:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!