Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Mar kimerultem! Hogyan...

SOS! Mar kimerultem! Hogyan segithetnem elo a tagulast vagy, hogy elmenjen a magzatviz?

Figyelt kérdés
Ne hurrogjatok le, nagyon fontos lenne. Angliaban elek, holnap leszek 38 hetes. 2 napja nem aludtam, elkezdodtek a fajasok, bealltak 3-5 percesre, amik 50-55 mp-ig tartanak. Ma hajnalba bementunk a korhazba, csinaltak NST-t, ami 80-90-es fajasokat mutatott, majd megvizsgaltak es kozoltek, hogy alig tagultam valamit (nem mondtak meg mennyire vagyok nyitva) es nyugodtan hazamehetek, jojjek vissza, ha elment a magzatviz, vagy ha nem erzem a babat, vagy ha tovabb erosodnek a fajasok. Van mar 2 lanyom, Oket is oxitocinnal szultem, mert nem tagultam, hiaba mondtam, azt mondtak itt csak a 42. heten adnak oxitocint, addig a termeszetre bizzak. Iszonyu faradt vagyok, szeretnem valahogy segiteni a tagulast, mert nem tudom, hogy meddig birom ezt igy. (a 2 lanyomat is el kell latnom) Koszi a segitseget!
2010. máj. 20. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
sétálj sokat sex,
2010. máj. 20. 16:32
 2/11 A kérdező kommentje:
A szexet eleg nehezen tudom elkepzelni, amikor folyamatosan jonnek a fajasok, de azert koszi.
2010. máj. 20. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A mályvalevéltea szokott segíteni, de csak kúraszerűen. Az összebújás is, de sajnos ezek csak tippek!

Kívánom, hogy hamarosan beinduljon a dolog nálad! Jó egészséget!

2010. máj. 20. 16:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

nem málnalevélteára gondoltál? én azt ittam, nagyon erős adagba, kb. 1,5 liter teába beletettem egy fél zacskó málnalevelet és azt ittam vajúdás alatt otthon.

szerintem a meleg fürdőzés jót tesz

lépcsőzés, gyaloglás

guggolás

emelgetés

drukkolok!!!!

2010. máj. 20. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de én gyakorlatilag 2-3 hetet vajúdtam így otthon és semmi nem segített, pedig mindent kipróbáltam, azokat amiket találtam itt és bárhol a neten, de egyszerűen nem volt itt az ideje. Türelmesnek kell lenned!

( a lépcsőzést ki ne próbáld, mert méhlepényleválást okozhat és mindketten rámehettek)

2010. máj. 20. 17:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak ovatosan emlitem a babakoktelt, vagy csak siman a ricinusolajat, nem muszaj vegyiteni mindenfelevel.

Nekem anno tobben javasoltak, nem volt ra szuksegem. Fajasakat csinalhat, erosithet, szulest indithat.

A szulesznom is beszelt rola, allitolag tenyleg mukodik, szerinte a beontesnek ugyanez a lenyege, merthogy az is hasmenest csinal, megmozgatja a beleket, a belek stimulaljak a mehet, ami igy dolgozni kezd.

Azt mondta, hogy fel deci ricinussal ugyanezt a hatast lehet elerni.

eloszor en csak pislogtam, de beszelgettunk rola anyosommal es meglepo modon o is azt meselte, hogy anno neki mindket szulest ricinussal inditottak a korhazban, doki adta a kezebe, ahogy kell (neki terminustullepese volt mindketszer).

Nem azt mondom, hogy probald ki, csak irom, amit tudok.

A masik meg a mellek stimulalasa. Ha van mellpumpad, akkor az is jo, ha nincs, akkor kezzel is lehet. De nem csak par masodpercig, hanem akar folyamatosan percekig. Ez tuti, hogy mehosszehuzodast valt ki, mivel oxytocin termelodik a hatasara. (Ha mar van gyermeked es szoptattal, akkor ezt eszre is vehetted, a szules utani idoszakban ezert okoz gorcsoket, mehosszehuzodast a szoptatas).

2010. máj. 20. 18:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a meleg, kellemes furdo jo hatasu.Te is megnyugszol egy kicsit es a faldalmat is csillapitja.
2010. máj. 20. 18:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Séta = gravitáció
2010. máj. 20. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Homeoptátiás bogyók,mellmasszirozás is jó,de nagyon sokat kell!Sok kitartást,szerencsét,meg mindent.És én nem értem ezeket az angolokat....majd irj mi a szitu,vagy majd ha hazajöttél.
2010. máj. 20. 21:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

En is angliaban szultem es tudom, hogy nagyon rossz erzes, hogy nem tesznek semmit!

Engem hazakuldtek ugy, hogy mar nem volt 14 oraja magzatvizem, hogy 1 ujjnyit tagultam csak 14 ora alatt.

Hazajottem es bealltam a forro zuhany ala.

Tobb sem kellett a fajasok ugy megindultak, hogy alig tudtam kijonni a zuhany alol.

Meg 12 ora es meglett a lanyom :)

En vizben szultem es 37 fokos volt vegig, mert azt mondtak ha melegebb akkor tul gyorsan jon a baba es szetrepedek (igy is teljesen szetrepedtem).Probald meg a jo melegvizet, hatha gyorsabban tagulnal.En is melanlevelteaztam meg illoolajoztam meg minden amit mondtak: labda stb es egyetlen percre sem fekudtem le a vizsgalatokon kivul.

Sok sikert!

Konnyu es GYORS szulest kivanok!

2010. máj. 20. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!