Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan segíthetném, hogy...

Hogyan segíthetném, hogy átaludja az éjjelt?

Figyelt kérdés
14 hós anyatejes babám még éjjel 2-3-szor felsír, anyatejet kér. (Nem vizet, nem ringatást, nem játékot cicin..., anyatejet, mert van.) Nappal is anyatejes, tehát napi 6-8-szor szopizik mindent egybevéve. Plusz 4-5-ször eszik szilárdat, hol kevesebbet, hol többet. Tehát gondolom nem éhes, de gondolom azt is, hogy nem etetem túl. Nem kávézom, nem feketeteázom. Nem értem, miért nem csicsikál már éjjel végig. Az első babámmal már 5 hósan rendben volt az éjszaka. Vagy csak legyek türelmes, úgyis csak hónapok kérdése?
2011. okt. 17. 14:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nálunk is, csak az én babám 13hós.

Sajnos nincs recept erre. Van aki átalussza az éjszakát, van aki nem. Jó esetben csak pár hónap, rosszabb esetben pár év.

Nekünk az is segít, hogyha hagyom külön aludni (azért mellette vagyok, ha netán cicit kérne) mert azt vettem észre, hogy már zavarja, hogy mellette vagyok.

2011. okt. 22. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!