6-7 hós babátok, miket csinál már? Mit eszik, és mennyit? Eszik már a ti kajátokból is? Hány kiló, és hány centi? ELkezdtétek már tanitani, mondogatni mi micsoda? Mennyit alszik, átaludja már az éjszakát?
5,5 hónaposak elmúltunk, az éjszakákat sajna mostanában nem alussza át, altalában kétszer felkel enni. 68cm és 7,8 kg. Hasról hátra, hátról hasra fordul, kúszik és már a négykézlábazást gyakorolja. A napokban rászokott a sikítozásra, ez rém tetszik neki:):) Nagyon sokat gagyarászik, mindig mosolyog, nem fél az idegenektől sem.
Még csak tízóraira kap gyümölcsöt(alma, banán, őszibarack,meggy) és elővacsi gyanánt tejpépet, nagyon jó evő, tízóraira lazán megeszik egy egész üveg bébiételt is:):) A mi kajánkból én nem adtam még neki.
Sokat mondokázunk, tornázunk, és amit ismer, azt nagy kacajjal jutalmazza, ha sétálunk akkor mondom neki hogy mi micsoda, szereti ha a lakásban körbe járkálok vele.
Napközben általában kétszer alzik délelőtt kb 1 órát délután kettőt.
Ti miket csináltok???
Kisfiam mászkál már, és felhuzza magát, feláll. Felülni még nem tud, de sztem az is az ablakba van már,mert ha az ölünkbe van akkor nem kell támaszték neki ül magától szépen.
Enni már "mindent" eszik, üvegesekbe ami az ő korára jó mindent kóstolt már! Tőlünk evett már kruplifőzit, pörit, husilevest,bolognait:, sóskát, spenótot, rántothusiból is kapott már kóstolót. Vajas kenyeret nagyon csípi:)
Mimég sajnos felkelünk de már leszoktattam a tápszerről, már csak teát kap.
Vigyorog ő is mindig mindenkire. 74 centi felett van már,és inkább 9kiló mint 8:)
Tudja már ki az apa, anya, megkeresi a labdát, ha mutatom neki merre van. Int pápát, és a maga módján ad puszit:)!
Másik kérdésből bemásolom (bocs):
6 hós pár napos kislány.
Nagyon jól elvan magában is, nem kellek neki a játékhoz.
5 hósan elkezdett kúszni, azóta körbejárja a lakást, mint egy kis katona. Ide-oda gurulgat, néha vetődés lesz belőle (néha hasról hátra lefejeli a padlót).
Nagyon kis kedves mosolygós baba.
És akkor válaszolok a többi kérdésedre is:
Anyatejes, igény szerint szoptatom (de neki napi 4-5 szopi az igénye). Kb két hete kezdtük a hozzátápit, kb 3-4 napja mutatunk fel eredményt, mert eddig semmit nem nyelt le, most már viszont látszik a kakiján is. Vizet, teát nem iszik, cumisüvege nincs. Pár dolgot kóstolt eddig: alma, sütőtök, banán, krumpli.
Éjjel nem szopik, nem is ébred, este 8-tól reggel 7-ig alszik.
Pill írok tovább, csak szól a nagytesója.
előző vagyok, 6 hós pár napos kislány anyukája (nagytesó 2év5hós)
8 kiló, 69 cm.
Nappal 3-szor 1-1,5 órát alszik (néha a 3.elmarad), éjjel 11 órát.
Szinte egész nap "beszélve van hozzá", mert a nagytesónak be nem áll a szája. Direktbe nem ülök le, hogy akkor most tanítom, hanem csak úgy játék közben mondom neki, hogy ez a kutya, ez a fül, ez a nemtudommi.... de ez zsigerből jön, de gondolom neked sem kell ezeken gondolkodni :)
Amúgy itt van pár ötlet, ha esetleg nem ismernéd ezt az oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!