Mit csináljak, hogy átaludja az éjszakát?
félévesen már szüksége van más táplálékra is.
tűrni és tűrni, lehet hogy 1,5évsóesen se fogja végigaludni.
nem szabad kínozni, addig kel fel még szüksége lsesz rá
hát ha ennyire pontosan betartod akkor nem tudsz mit csinálni.
én kisfiam 3,5 hónapos kora óta kap bébikaját, 5,5 hónapos kora óta maci sajtot, féléves kora óta tojássárgáját és semmi baja szerencsére. este 7től reggel 7ig alszik már 4 hónapos kora óta.
én nagyon oda figyelek az étkezésre, és sose értettem az elsietést, de mi is 5 hósan elkezdtük.
mert akár táp, akár anyatej, egy babának 4 hós kora után szüksége van rá. és mivel nem rögtön egy adaggal kezded, hanem kb 5-8 hét mire egyáltalán egy adagot megeszik, így a te gyereked akár 7 hós is lehet meddigre kiváltasz egy ebédet. a gyereknek nem elég már akkor aza a mennyiség. nyüszíteni fog, minden éjszaka sírások, akár még a mozgásfejlödésben is lassabb lehet mert nem lesz neki elég a kalória mennyiség.
ha csak cici van akkor ne is várd el hogy átaludja az éjszakát, neki amit nem kap meg nappal éjszaka pótolnia kell. de ezzel a sokzsori keléssel szépen bele rögzül, hogy éjszaka kellnie kell sokszor majd még 3 évesen sem alussza át az éjszakát.
Nincs összefüggésben a hozzátáplálással.A lányom 18 hónapos koráig 1 éjjelt aludt át....
A fiam most dettó.Már 16 hónapos de még éjjelt sem aludt át.Vannak szerencsések.Èn nem tartozok közéjük.4 éve nincs egy éjszakám sem......
Remélem a fiam is hamarosan kinövi mint a lányom.A lányom utána egyik éjelröl a másikra elkezdte átaludni az éjszakát.
Èn csak azt tudom tanácsolni,hogy kitartást.....
Majd kinövi idövel.
Várj, majd átalussza valamikor.
Az én 3 gyerekem közül a középső átaludta az éjszakát kb 2 hónapos korától. Olyan furi volt a lányom után, aki csak 15 hónapos aludta át először. A kicsi pedig kb 2 évesen aludta át először. Én addig keltem és szopiztak. Már kinőtték és jó alvó gyerekek.
A babák sok minden miatt kelhetnek éjjel, csak egy dolog az éhség. Mozgásfejlődési változás, fogzás, meleg/hideg, szeparációs szorongás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!