Tapasztalatok a Sinlac-ról? Milyen kortól adtátok babátoknak, hogy átaludja az éjszakát?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 20:55
1/5 krisztivan válasza:
Öt és fél hós volt amikor elkezdtük adni.Nem volt cél hogy átaludja az éjszakát csak nem fogadta el a tápszert és ezt ajánlották.Nem alszik azóta sem át egy éjszakát sem.Ugyan abban az időben kéri a cicit.
2/5 anonim válasza:
Én próbáltam 1x 8 hós kora körül, de ettől sem aludta át az éjszakát. A babák negy része nem az éhség miatt ébred.
3/5 anonim válasza:
A sinlac nem altató! :)Ha ettől vársz csodát,hát el kell hogy keserítselek!:(Én hiába adtam neki semmi nem történt ,sőt még a hasát is megfogta!Nem a Sinlacon fog múlni,hogy alszik e vagy sem!Egyébként 4 hónapos kortól adható!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A kisfiam (tápszeres baba) mostanában napközben nem nagyon eszik, éjjel viszont kétszer is kel, úgy,hogy még 11-kor is megetetem. Már mindenféle praktikát kipróbáltam, hogy inkább napközben egyen.Az utolsó gondolatom a Sinlac volt, mert sokan írták itt, hogy amióta adják a babájuknak végigalusszák az éjszakát.
2011. márc. 1. 09:06
5/5 anonim válasza:
Nekünk a Sinlac-ot akkor ajánlotta a dokinéni, amikor már nem volt annyi tejem, de nem akartam neki este is tápszert adni... eleinte, amikor még szopizott, nem adtam neki teljes adagot, most már nem szopizik, majd 10 hós, de még mindig ezt kap(1 adagot) vacsira, fürdés előtt... utána már semmit nem adok neki, esetleg egy kis szomjoltót... amúgy nem volt egy rossz alvó sohasem, persze amíg cicizett, addig min. egyszer hajnalban még keltünk... de nem tudnám biztosan mondani, hogy ez a Sinlac miatt szűnt-e meg... egy biztos, nagyon laktató étel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!