Mlyen tapszert adjunk elso perctol a kisbabamnak majd ha megszuletik? Anyukak mik a tapasztalatok es melyik tapszerrol, melyiket adtatok babatoknak?
Szia!! A kórházban adnak,nekem a doki humama1 -et írt fel...szerencsére még nem kellett megbontani :)
Jó babázást neked...és próbálkozz a szoptatással,kényelmesebb és olcsóbb is!!!!Hátha megindul a tejci :)
Az én kisfiam a BEBA HA-t szereti. Igaz nem első perctől kapja, 6 hónapig szopizott, de úgy 2-3 hónapos korától kiegészítettem a tejemet ezzel a tápszerrel, akkor is nagyon szerette.
Üdv!
Milupa Milumil Start Optima!
Nekünk Bebát adtak a kórházban,de nem tudott tőle kakilni a babám,ha nagy nehezen sikerült,akkor pedig keményet.Milupára váltottunk,ebből rögtön jó volt az 1-es,majd a 2-es is.
7 hós kislány anyukája
Ne vesd el a szopit, legalább próbáld meg. Én az első fiamat 3 hétig tudtam szoptatni, a másodikat 22 hónapig.
A kisebbiknél a Milupa Milumil HA vált be.
Nekünk a doki Humana HA1 Lc-pufa tápszert írt fel (4,5 hónapig tudtam anyatejjel táplálni).
Nyilván a kérdező meg fog próbálni szoptatni, de én is nyugodtabb lennék ha lenne otthon tápszer, ha még sincs tej.
Kedves kérdező, sok boldogságot és sok-sok tejet kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!