Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mlyen tapszert adjunk elso...

Mlyen tapszert adjunk elso perctol a kisbabamnak majd ha megszuletik? Anyukak mik a tapasztalatok es melyik tapszerrol, melyiket adtatok babatoknak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem lesz eleg tejem mert az elso kislanyomnal sem volt es elso perctol kellett tapszer is neki,de nem akarjuk ugyan azt adni neki mint a lanyomnak,Lactana Toepfert adtunk .
2010. márc. 13. 19:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A kórházban Aptamilt kaptunk, és amikor hazajöttünk, ki is hányta egy nagy darab túróban az egészet. Dokink Humana HA1 LC Pufa tápot írt fel, azt nem sokáig ette, mert egy idő után már nem ízlett neki. Aztán Humana Baby-fitet írt dokibácsink, ami banános, de attól meg szorulása volt. Így most Beba 1 aktívot esszük, majdnem teljesen olyan az íze, mint a tejemnek volt (már amennyi volt...) B.
2010. márc. 13. 20:47
 12/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Koszi szepen a valaszokat.Hat persze hogy nem fogom elhagyni a szopizast de megis kell hogy legyen itthol tapszer a biztonsag kedveert.Azert meg kemelem ezt a kerdest hatha meg kapok valaszokat.
2010. márc. 17. 09:08
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nestlé Beba HA van itthon,de szerencsére nem kellett:))
2010. márc. 17. 09:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy ne vesd el a szopit azonnal. Nekem a saját védőnőm mondta, hogy az első gyerekét ha meg feszült sem tudta szoptatni, na de a másodikat úgy kellett már majdnem erőszakkal leválasztani 3 évesen. Max. hogy megnyugodj legyen otthon tápszer és ne görcsölj.
2010. márc. 17. 10:10
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem szabad így hozzáálni, hanem csak pozitívan és sikerülni fog szoptatni.
2010. márc. 17. 10:42
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Általában haza se engednek a kórházból,amig nem indul be a tejed. Ha beindul,hazamész,kimegy a gyerekorvos és ha kevésnek bizonyul a tejed (mérlegen méred),akkor ö felir tápszert. Ha egyáltalán nem lesz tejed a kórházban és már sokáig ott vagy,akkor felhivog a gyerekorvost,hogy már irhatja is a receptet és siessen hozzátok,mihelyt hazamentek menjen ö is,mert kell a tápszer. Ennyi. Szóval majd szülés után kell ilyeneken gondolkodni.
2010. márc. 17. 10:48
 17/23 anonim ***** válasza:

Az nem biztos, hogy most sem lesz tejed. Igyál sok folyadékot, tejserkentő teákat, pihenj sokat. Habár ezeket mind tudod, hisz a 2. babádat várod. Ráérsz akkor ezzel foglalkozni, ha tényleg nem lesz tejed. Hidd el, segíteni fognak a kórházban vagy a gyerekorvosotok is segít.

Szerintem jó a Beba, Nutrilon, Humana, majd a babád eldönti, melyik ízlik neki. A miénk nem szerette a Nutrilont, csak Bebát ivott, azt is csak néha - néha, esti pótlásként. Amúgy 12,5 hós koráig szopizott. Most 17 hós és nem hajlandó meginni semmilyen tejet sem.

Könnyű szülést és sok sikert a szoptatáshoz!

2010. márc. 17. 11:00
 18/23 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Ha-ha. Engem is simán kiengedtek a kórházból úgy, hogy alig volt tejem, utolsó éjjel megtömték táppal a gyereket, hogy többet mutasson a mérleg reggel, mint este, így tudtak elengedni bennünket. Milupa HA tápszert írtak fel, amíg nem sikerült belejönni a szopiba, addig vegyesen kapott cicit, lefejt anyatejet és a tápszert. Az elején 4 napig nem volt kaki, de aztán szépen beállt, nem volt se hasfájós, se szorulásos. Szerencsére egyre csökkenő mértékben kellett pótolni, az első hónap végére el is felejtettük a tápszert. Azóta a bontott csomagot ki is dobtuk, a bontatlant még őrzöm kabalából :) Remélem, te is hasonlóképpen jársz, vagy jobban. Kívánom, ne legyen szükség a tápszerre, de igazad van, azért szerezzetek be előre, az is megnyugtató, hogy nem akkor kell tápszer után rohangálni, mikor kijöttök a kórházból.
2010. márc. 17. 11:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Az én babám első naptól Milupa Aptamilt kap. Lázas voltam mikor szültem, nehezen indult be a tejem. Gondolom azért, hogy minnél előbb megerősödjön a picúr kérés nélkül adták a kórházban a tápszert. Azóta is ezt eszi, de most már kap főzeléket és gyümölcsöt. 7 hónapos kislegény
2010. márc. 17. 11:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Mikor hazaengedtek a kórházból még nem volt tejem,így felírták a Milupa Milumil Start-ot.Szerette a babám.10 napig élt tápszeren,mire beindult a tejem,mert szoptattam éjjel-nappal,h legyen inger.Most 7 hónapja szoptatok már és van még bőven tejem.Én sem hittem benne az elején.
2010. márc. 17. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!